Connect with us

esports

Lista cu recomandari eSports 9-10 iulie

ponturi esports

Lista cu recomandari eSports 9-10 iulie

Va salut prieteni! Pentru prima zi de meciuri din LEC (Europa) si LCS (America) voi propune 5 pronosticuri. Din pacate, oferta pentru urmatoarele zile nu este publicata complet, asa ca nu va pot propune de acum alegerile pentru intreg weekend-ul, ci doar pentru aceasta zi. Meciurile din LEC sunt astazi, iar cele din LCS incep putin dupa ora 00:00.

Toate pariurile sunt jucate la Betano si fac parte din categoria “Speciale jucatori”.


Lista cu recomandari eSports

Din liga profesionista de LOL din Europa voi merge pe 2 variante:

La meciul dintre MAD Lions si Excel Esports, Armut sa faca cel putin 2 kill-uri in meci, cota fiind de 1,7. Echipa sa este clar favorita si ma astept sa castige destul de usor. Armut are in medie 1,8 kill-uri pe meci si cred ca isi va mari media in aceasta seara.

La meciul dintre G2 si Astralis, Jeskla sa nu aiba mai mult de 3 kill-uri, la o cota de 1,7. G2 vine dupa 4 infrangeri consecutive si va dori cu orice pret sa opreasca aceasta serie slaba. Vor dori victoria, rapid si simplu, fara complicatii. Jeskla are in medie 2,7 kill-uri pe meci.

Din LCS, liga profesionista de LOL din America, voi merge pe 3 variante in aceasta seara:

La meciul Immortals vs EG, Revenge peste 1,5 kill-uri. Acesta face in medie pe meci 3,1 kill-uri. Ma astept sa treaca in aceasta seara pragul oferit de Betano si sa faca minimum 2.

La meciul dintre Golden Guardians si 100Thieves, Ssumday peste 2,5 kill-uri. Are o medie de fix 3, iar echipa slaba pe care o intalneste, precum si adversarul de pe linie ma fac sa cred ca isi va mentine media.

La meciul dintre Team Dignitas si Team Liquid, Armao sub 2,5 kill-uri. In cele 6 meciuri jucate in acest split, media este la 1 kill/meci. Mi-e greu sa cred ca va face astazi 3 sau mai multe.

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

Stati aproape pentru ca urmeaza inca 2 zile pline de evenimente. Daca imi place oferta voi mai face astfel de liste cu pronosticuri. Toate acestea vor aparea in statistica. Un sfarsit de saptamana perfect sa aveti!

 

 

CITESTE SI

More in esports