Connect with us

esports

Lista cu recomandari eSports (LOL) 10-11 iulie

ponturi esports

Lista cu recomandari eSports (LOL) 10-11 iulie

Va salut prieteni! Pentru a doua zi din acest weekend cu meciuri din LEC (Europa) si LCS (America) voi propune 5 pronosticuri. Meciurile din LEC incep astazi, de la ora 18:00, iar cele din LCS incep putin dupa ora 00:00.

Lista cu recomandari esports:

Din liga profesionista de LOL din Europa voi merge pe 3 variante:

  • La meciul dintre SK Gaming si Team Vitality, Blue sa faca cel putin 3 kill-uri, cota fiind de 1,8. El face in medie 3,6 kill-uri pe meci, iar adversarul sau direct are o medie ridicata de death-uri (2,8).
  • La meciul dintre MAD Lions si Schalke Esports, Armut sa faca cel putin 2 kill-uri in meci, cota fiind de 1,7. Echipa sa este clar favorita si ma astept sa castige destul de usor. Armut are in medie 2,2 kill-uri pe meci si cred va reusi sa treaca de 2 si in aceasta seara.
  • La meciul dintre Misfits si Astralis, Jeskla sa nu aiba mai mult de 3 kill-uri, la o cota de 1,7. La fel ca ieri, echipa sa intalneste un adversary puternic, locul 2 din liga. Acesta are 2,6 kill-uri pe meci in medie, iar adversarul sau direct (Kobbe) are o medie foarte mica de death-uri (1,5 pe meci).

 

Din LCS, liga profesionista de LOL din America, voi merge pe 3 variante in aceasta seara:

  • La meciul Immortals vs Team Liquid, Armao sub 2,5 kill-uri. In cele 7 meciuri jucate in acest split, media este la 0,9 kill-uri pe meci. Mi-e greu sa cred ca va face astazi 3 sau mai multe, avand un meci destul de dificil astazi.
  • La meciul dintre CLG si FlyQuest, voi merge pe un pariu classic, la o cota de 1,6. Cred ca CLG va avea cele mai multe kill-uri in meci.

Pariurile pe kill-uri le gasiti la categoria “Speciale jucatori”. Multa bafta!

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

 

CITESTE SI

More in esports