Connect with us

esports

Lista recomandari esports 23.07.2021

ponturi esports

Lista recomandari esports 23.07.2021

Salutare tuturor! A venit mult asteptatul sfarsit de saptamana care ne aduce o multitudine de evenimente din eSports. Ca pana acum, ma voi axa pe partidele de LOL din ziua de vineri, 23 iulie.

Tin sa precizez ca vineri si sambata avem meciuri in toate cele 4 ligi principale de LOL (LCK – Korea, LPL- China, LCS- America, LEC- Europa). Astfel, de la ora 11:00 pana seara tarziu avem multe evenimente de pe urma carora putem profita.

Fiti atenti la mize, jucati prudent, deoarece in competitiile amintite mai sus va veni playofful foarte curand. Poate unele echipe o vor lasa mai moale acum si putem avea parte de surprize.

Pentru prima parte a zilei, am ales doua pronosticuri din LCK si LPL, ambele jucate la Unibet. Meciurile vor incepe la ora 11:00, respectiv 14:00. Pentru cea de-a doua parte a zilei, voi miza pe meciurile din LEC care incep de la ora 19:00. Aici voi merge pe varianta pe care am abordat-o si pana acum, adica pe specialele jucatorilor. Atat statisticile, cat si matchup-ul dintre echipe imi ofera incredere ca vom face profit. Partidele din LCS inca nu au publicate specialele pe jucatori, astept si acolo sa vad ce este de jucat.

Multa bafta si alegeti inspirat!


Lista recomandari esports 23.07.2021

Profita de bonusul de 500 de ron de la Betano.
Profita de bonusul de 300 de ron de la Unibet.

CITESTE SI

More in esports