Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi esports 100 Thieves vs MIBR – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi esports 100 Thieves vs MIBR – ESL Pro League

Marti, de la ora 23:00, 100 Thieves infrunta MIBR, in cadrul Grupai D din ESL Pro League – Sezonul 11, confruntare de Counter-Strike: Global Offensive.

100 Thieves

Dupa doua victorii consecutive a venit momentul sa piarda si ea. 100 Thieves n-a luat runda in disputa cu Team Liquid, intr-un meci jucat din nou curajos. Victorii cu Swole Patrol si Evil Geniuses au venit dupa harta decisiva. IN schimb, cu Liquid prima harta, vertigo, s-a decis dupa prelungiri. Ulterior, la fel s-a intamplat si pe mirage, unde Team Liquid s-a impus cu 16-14, iar anterior 19-16.

Si in ciuda primului esec suferit in Grupa D de la ESL Pro League, 100 Thieves ramane pe locul 3, cu 6 puncte. Este la egalitate cu Team Liquid si cu FURIA, echipele are sunt clasate in fata ei si care merg in fazele superioare.

MIBR

Aventura numita ESL Pro League – Sezonul 11 a inceput cu stangul pentru organizatia sud-americana. aceasta a pierdut foarte usor in primul meci, cand in fata ei au stat baietii care reprezinta Team Liquid. Ulterior a fost ceva mai norocoasa in meciul cu FURIA, o alta echipa din Brazilia, dar asta s-a rezumat la a castiga o harta. La final a fost invinsa in harta decisiva si astfel este ultima in Grupa D.

MIBR este singura echipa care nu s-a bucurat de succes. Insa, are si cele mai multe meciuri jucate. Fata de Team Liquid a disputta de doua ori mai putine meciuri in aceasta grupa. Pe de alta parte, un nou esec cred ca o aduce tot mai aproape de eliminare.

Lucrurile nu au fost tocmai fericite pentru MIBR, dar nici 100 Thieves nu este o echipa tocmai de temut. Pe de alta parte, jocul australienilor a fost incurajator si lucrul acesta s-a dovedit, rezultatul fiind in clasament, unde sunt pe locul 3. MIBR a facut multe greseli, uneori chiar inexplicabile, ceea ce i-a adus infrangerea. Cu toate astea am vazut o imbunatatire vizibila a jocului prestat de MIBR de la un meci la altul.

Ponturi esports 100 Thieves vs MIBR: +1,5 harti MIBR, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in esports