Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports Astralis vs fnatic – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports Astralis vs fnatic – ESL One

Sâmbătă, începând cu ora 16:00, în Grupa A din cadrul turneului ESL One: Road to Rio – Europe, are loc derby-ul dintre Astralis și fnatic. Este o confruntare 100% nordică, o echipă din Danemarca înfruntă o alta din Suedia.

Astralis

Locul 1 în lume până la finalul lunii februarie, Astralis abordează meciul de sâmbătă de pe treapta a doua din ierarhia mondială. Este și o echipă dornică de a câștiga un trofeu, având în vedere că în 2020 i-a lipsit lucrul acesta. BLAST Pro Series Global Final 2019 este ultima competiție pe care a reușit să o câștige. A fost o finală împotriva americanilor de la Team Liquid, punând atunci mâna și pe un premiu de 350.000 dolari.

Ponturi eSports Astralis vs fnatic – ESL One – Device Astralis / sursa hltv

Echipa a început bine, reușind să obțină o victorie în chiar prima etapă. Spun bine pentru că a luat cele trei puncte, ceea ce era cel mai important. Însă, a pierdut o hart în fața lui Complexity și asta pe Nuke (13-16). Ulterior s-a impus în decisiv, pe Train, cu scorul de 16-11, după ce pe Vertigo a câștigat cu 16-4.

Cel mai bun om a fost device, acesta a reușit să producă 57 ucideri adversarilor. A și fost ucis în 47 din cele 76 de runde jucate în acel meci.

  • Echipă: Magisk, device, gla1ve, dupreeh, Xyp9x

Fnatic

Este o echipă în plină ascensiune și una dintre favoritele la câștigarea unui nou trofeu. Ar fi o premieră pentru ea să câștige două competiții importante într-un interval de o lună. O spun pentru că fnatic este echipa care a triumfat la ESL Pro League Sezonul 11 Europe. A fost și un premiu consistent, 110.000 dolari și-a adjudecat.

Ponturi eSports Astralis vs fnatic – ESL One – Brollan fnatic / sursa hltv

Din nefericire pentru ea și totodată pentru pariorii care au mers pe mâna ei în primul duel, a fost atunci învinsă. Debutul ei la ESL One: Road to Rio – Europe 2020 nu a fost de bun augur. ENCE i-a fost capătul de linie, echipa în fața căreia a cedat cu 14-16 (Dust 2) și 13-16 (Inferno).

Din nou Brollan a încercat să îți aducă aportul asupra unei victorii importante. Totuși, lucrurile nu au fost deloc convingătoare. Acesta a încheiat meciul cu 47 de ucideri, dar a fost ucis îîn 39 de runde. De departe cel mai slab jucător al meciului acela a fost Golden, care a reușit 19 ucideri în total, pe cele două hărți.

  • Echipă: Brollan, Golden, Krimz, Jw, Flusha

Sunt echipe cu o vastă experiență și care s-au întâlnit anul acesta în cinci hărți. Astralia a fost mai bună la Katowice, unde s-a impus cu 2-0, dupa 16-8 pe Vertio și 16-9 pe Overpass. Însă, fnatic și-a luat revanșa la ESL Pro League Sezonul 11 – Europe, competiție pe care a și câștigat. 16-13 (Dust 2), 11-16 (Nuke), 16-14 (Inferno) a fost scorul atunci, pentru formația suedeză.

Trebuie să remarc faptul că în prima etapă nu au jucat la cel mai înalt nivel sau așa cum m-am obșinuit eu să le văd. Tocmai din motivul ăsta mă aștept să văd mai multă determinare acum, care să aducă cel puțin trei hărți. Dincolo de acest lucru este un lucru formidabil și pentru public să le vadă la treabă în meci direct, intrând în harta decisivă.

Ponturi eSports Astralis vs fnatic: peste 2,5 hărți, cotă 1.87 la Betano

CITESTE SI

More in esports