Connect with us

esports

Ponturi eSports C9 vs FLY – LCS 2021

ponturi esports

Ponturi eSports C9 vs FLY – LCS 2021

Sambata dimineata, de la ora 02:00 va avea loc confruntarea dintre Cloud9 si FlyQuest din cadrul ligii LCS (League Championship Series). Campioana din split-ul precedent (C9) va intalni ocupatanta locului 9 (FLY), care are doar o victorie peste ultima clasata.

 

Ponturi eSports C9 vs FLY – LCS 2021

Cloud9:

  • A castigat split-ul precedent, dupa ce a iesit pe locul 1 in sezonul regulat.
  • Este clasata pe locul 3, avand in total 21 victorii si 12 infrangeri.
  • In acest inceput de split au facut o schimbare in echipa, Zven fiind inlocuit de k1ng in rolul de ADC. Insa, aceasta schimbare nu a tinut prea mult. Zven a revenit in echipa principala si de atunci echipa arata din ce in ce mai bine.

Compozitie: Top-Fudge, Jungle-Blaber, Mid-Perkz, Adc-Zven, Support-Vulcan

FlyQuest:

  • Este clasata pe penultimul loc in clasament si are 9 victorii din cele 33 de meciuri disputate.
  • Saptamana aceasta, dupa o perioada foarte slaba, au decis sa inlocuiasca intreaga echipa cu cea din LCS Academy (liga a doua a LCS-ului). Este o decizie radicala si fortata, dar nu cred ca vor schimba mare lucru, intrucat sansele la play-off sunt foarte mici.

Compozitie: Top- Kumo, Jungle- Nxi, Mid- Triple, Adc- Tomo, Support- Diamond

 

Pronostic:

                Pentru acest meci am ales un pronostic din categoria „Speciale jucatori” de la Betano. Se vor intalni 2 echipe cu o diferenta de valoare colosala, atat ca si echipe, cat si ca jucatori in particular.

Voi merge pe mana top-ului celor de la C9 si ma astept ca acesta sa faca minimum 2 kill-uri in meci. Acesta are in medie 2,7 kill-uri pe meci in cele 15 partide jucate din acest sezon.

                Nu este prima data cand aleg acest pronostic si am incredere foarte mare. Desi jucatorii promovati la prima echipa a lui FlyQuest vor fi motivati sa demonstreze ce pot, Cloud9 este o echipa mult prea buna si experimentata ca sa se incurce in acest meci.

 

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports