Connect with us

esports

Ponturi eSports CLG vs 100T – LCS 2021

ponturi esports

Ponturi eSports CLG vs 100T – LCS 2021

In aceasta seara, de la ora 00:00 va avea loc confruntarea dintre Counter Logic Gaming si 100 Thieves din cadrul LCS. Se vor intalni 2 echipe cu o forma total diferita, o diferenta mare de valoare, iar noi ne vom baza pe inca o speciala sa ne aduca un profit generos.

Ponturi eSports CLG vs 100T – LCS 2021

Counter Logic Gaming (CLG):

  • Se afla pe pozitia a 8a, avand 9 victorii din 32 de meciuri.
  • Au pierdut ultimele 5 meciuri jucate intr-o maniera categorica.
  • Desi echipa arata bine pe hartie, iar jucatorii au avut cateva performante notabile (Broxah a fost finalist de Campionat Mondial, Pobelter si WildTurtle sunt veteranii acestei ligi, cu peste 1000 de kill-uri in LCS, activand de peste 7 ani), aceasta nu se descurca deloc bine de un an.

Compozitie: Top: Finn, Jungle: Broxah, Mid: Pobelter, Adc: WildTurtle , Support: Smoothie

 

100 Thieves (100T):

  • Ocupa prima pozitie in liga si sunt prima echipa calificata matematic in play-off, cu 13 meciuri ramase de jucat.
  • Au o forma excelenta. In acest nou split, au pierdut doar 2 meciuri din 14 jucate, castigand ultimele 7 dueluri.
  • Una dintre cele 2 infrangeri este chiar impotriva CLG, cu siguranta vor cauta razbunarea si vor cauta o noua victorie.

Compozitie: Top: Ssumday, Jungle: Closer, Mid: Abbedagge, Adc: FBI, Support: huhi

 

Pronostic:

  • Cum am spus si mai sus, cele 2 echipe se afla in pozitii total diferite. 100T are 7 victorii consecutive, in timp ce CLG are 5 infrangeri consecutive. Sunt sigur ca forma isi va spune cuvantul si in acest meci.
  • Am ales un pariu din categoria „speciale jucatori” de la Betano. Pobelter, mid-ul celor de la CLG, are o linie destul de ridicata de kill-uri (3,5). Este de precizat ca in ultimele 7 confruntari, acesta nu a trecut acest prag (3 kill-uri o data, 2 kill-uri de 2 ori, 1 kill o data, 0 kill-uri in 3 meciuri).
  • Astfel, pentru azi, ma voi baza pe Pobelter sa faca sub 4 kill-uri, pariu ce are cota de 1,7 la Betano. Atat forma echipelor, cat si statistica in particular a acestui player, ma fac sa cred ca vom avea parte de un nou Win.    

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports