Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Ponturi eSports – FaZe vs Virtus Pro – Un clasic al CS-ului – 30.03.2020

Azi, 30 martie, de la 15:30, FaZe si Virtus Pro vor incerca sa ofere un meci spectacol in ceea ce reprezinta meciul zilei din CS GO.

O sa incep cu FaZe

Sursa foto : Twin Galaxies

Doi jucatori cu o experienta enorma in spate, NiKo si olofmeister, pe suedez l-am putut urmari in 2015, live, la Cluj, la DreamHack, era la Fntic atunci.

Au inceput bine luna martie, 2-0 vs TyLoo fara probleme, asiaticii nu au avut vreo sansa pe vreuna din harti.

Au pierdut cu mousesports, 2-1, recunosc, am vazut doar decisivul, in schimb, am vazut tot meciul cu G2.

A fost un meci foarte, foarte ciudat. Ambele echipe au castigat impotriva pick-ului. G2 a avut MP pe propria harta ( sansa de a lua harta ) , au pierdut in prelungiri. Apoi, totul s-a rupt pentru FaZe.

H2H-ul fata de ” polonezi ” este irelevant pentru ca..

Virtus Pro


Sursa foto : Daily Esports

Da, inca pun aceasta poza cand vine vorba de VP. As fi putut sa pun o poza cu rosterul actual, o sa vorbim de el imediat, pana atunci..

..pashabiceps a fost pentru mine, alaturi de Taz, neo, Snax si restul, baietii aia veseli din Polonia..efectiv inceputul meu in a urmari acest tip de competitii.

TOTUSI

La finalul anului 2019, CEO-ul celor de la VP avea sa ia o decizie surprinatoare ( sau nu ) si i-a indepartat pe toti polonezii din echipa. Astfel, echipa cu unul din cele mai mari fanbase-uri din lume, ramanea fara jucatorii lor preferati.

Au fost adusi, in schimb, toti jucatorii de la AVANGAR, care spera sa o duca pe VP din nou in glorie.

Jame este principalul jucator de la VP din momentul de fata.

Concluzii

La ora actuala, VP este doar o echipa care mai ” sperie ” doar cu numele. Departe vremurile cand VP venea la un major si toti ii respectau.

FaZe trebuie sa isi revina dupa ultimele 2 meciuri si cred ca VP este adversarul perfect. Nu vad cum ar putea pune foarte multe probleme in aceasta partida, chemistry-ul acestora fiind mult superior celor de la VP.

olofmeister si NiKo sunt gata sa faca uitate ultimele 2 meciuri si sa castige acest meci in minimul de harti.

CITESTE SI

More in Biletul zilei