Connect with us

esports

Ponturi eSports LNG vs TT – LPL SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports LNG vs TT – LPL SUMMER 2021

Marti, 22 iunie, de la ora 12:00 va avea loc meciul dintre LNG Esports si TT Esports din cadrul LPL. Pentru cei care nu stiu, LPL (League of Legends Pro League) este liga profesionista de LOL din China, care are o componenta de 17 echipe, in care toate meciurile sunt BO3. Atat in 2018, cat si 2019, o reprezentanta din LPL a castigat Campionatul Mondial, in timp ce anul trecut a avut 3 echipe in top 8, una ocupand chiar locul secund.

 

Ponturi eSports LNG vs TT – LPL SUMMER 2021

LNG Esports:

  • Se afla in acest moment pe locul 1 in clasament, dupa 5 victorii consecutive. Este o surpriza pentru toata lumea, intrucat anul trecut au terminat sezonul regulat pe locul 10, cu 8 victorii si 8 infrangeri.
  • Vin dupa o saptamana grea, in care au avut 3 confruntari cu adversari foarte puternici. Au castigat cu 2-1 contra celor de la JDG (locul 4 sezonul trecut), au invins FPX (locul 5 sezonul trecut) tot cu acelasi scor, iar in fata celor de la RNG (campionii din sezonul precedent) nu au cedat nicio harta, castigand cu 2-0 intr-o maniera categorica.
  • Au un moral foarte bun si cred ca vor mentine aceasta forma excelenta.

Compozitie echipa: Ale, Tarzan, icon, Light, Iwandy

TT Esports:

  • Pozitionati pe ultimul loc in clasament, cu 4 infrangeri consecutive in acest sezon, TT asteapta sa rupa aceasta serie negativa. Au terminat pe locul 13 sezonul trecut, in care au avut doar 4 victorii din cele 16 serii jucate.
  • Sunt o echipa modesta, care nu are aspiratii la playoff (primele 10 echipe clasate din sezonul regulat). Au pierdut toate cele 4 meciuri cu scorul de 2-0, avand adversare puternice (JDG, WE-locul 6 sezonul trecut, TES-locul 3 sezonul precedent, FPX).

Compozitie echipa: LangX, Xiaopeng, Ye, SamD, Patch

 

Pronostic:

  • Diferenta dintre cele 2 echipe este incontestabila. Cred ca LNG se va impune destul de usor, probabil cu 2-0. Cu siguranta vor incepe in forta, si ma astept ca LNG sa aiba minimum 9 kill-uri mai multe decat TT in prima harta a jocului.
  • Au depasit aceasta linie si in ultimul lor joc contra celor de la RNG (campionii actuali), in ambele harti.
  • Consider ca linia este destul de joasa, dar cu o cota buna de 1.72 la Unibet.

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in esports