Connect with us

esports

Ponturi eSports MAD vs SK – LEC SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports MAD vs SK – LEC SUMMER 2021

Vineri, 25 iunie 2021,de la ora 20:00 va avea loc meciul din MAD Lions si SK Gaming in cadrul competitiei LEC Summer 2021. LEC este liga profesionista de LOL din Europa, iar toate meciurile din sezonul regulat sunt BO1.

Ponturi eSports MAD vs SK – LEC SUMMER 2021

MAD Lions:

  • Au castigat split-ul precedent, dupa ce au iesit pe locul 3 in sezonul regulat, invingand in play-off cele 2 echipe clasate mai sus in clasament.
  • Cat timp celelalte echipe din Europa au avut parte de o pauza intre sezonul de primavara si cel de toamna, MAD a reprezentat regiunea la MSI( Mid Season Invitational), unde se califica fiecare castigatoare din cele 11 regiuni ( China, Korea, Europa, America de Nord, Brazilia, Japonia, Turcia, America Latina, Oceania, Rusia si Asia de Sud) si a ocupat locul 4.
  • Sunt clasati pe locul 3, avand in palmares 3 victorii si 2 infrangeri in acest sezon.

Compozitie: Top-Armut, Jungle-Elyoya, Mid-Humanoid, Adc-Carzzy, Support-Kaiser

 

SK Gaming:

Au facut niste schimbari ciudate in acest inceput de sezon. Fostul antrenor a ocupat pozitia de suport, in timp ce fostul suport a preluat rolul de jungla. Iar in aceasta saptamana au comunicat o alta schimbare in rolul de suport. Vor promova un jucator din echipa a doua (Lilipp), in timp ce fostul antrenor, devenit jucator sezonul acesta, isi va relua rolul de coach.

Ocupa in acest moment ultimul loc, cu 5 infrangeri din tot atatea meciuri jucate.

Desi s-au calificat in play-off de pe locul 6 in split-ul precedent, nu cred ca au prea mari sanse acum. Nu imi place mai deloc aceasta echipa, iar rezultatele lasa de dorit.

Compozitie: Top-Jenax, Jungle-Treatz, Mid-Blue, Adc-Jezu, Support-Lilipp

 

Pronostic:

                Pentru acest meci am ales un pronostic din categoria „Speciale jucatori” de la Betano. MAD porneste clar favorita si nu cred ca se va incurca. Insa, voi miza pe mid-ul acestora, Humanoid, sa faca cel putin 3 kill-uri in meci, avand cota 1,75.

                Humanoid este un jucator foarte valoros si cred ca isi va ajuta echipa sa castige, demonstrand inca o data de ce este in topul jucatorilor de mid din Europa.

                Inca un detaliu important, Unibet are o linie mai ridicata (de 3,5) si o cota identica cu cea de la Betano. Astfel, alegerea mai buna pentru acest pronostic se regaseste la Betano.

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports