Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports Natus Vincere vs G2 Esports – Blast Premier

ponturi esports

Ponturi eSports Natus Vincere vs G2 Esports – Blast Premier

Salutare, prieteni! Astazi, de la ora 16:30, va avea loc confruntarea dintre NAVI si G2, iar invingatoarea acestui meci se va califica in finala turneului. Meciul este BO3 si va conta pentru semifinala Blast Premier.

Blast Premier - Navi vs G2

Sursa foto: liquipedia.net

Ponturi eSports Natus Vincere vs G2 Esports

  • Dupa cum puteti observa, in cele 4 meciuri din acest turneu G2 a jucat mereu 3 harti, impunandu-se cu 2-1. Este o statistica interesanta avand in vedere ca in ultimul lor duel direct, in ianuarie, NAVI a castigat 2-0, castigand prima harta (Train) cu scorul de 16-6, iar cea de-a doua (Mirage) cu scorul de 16-8.

Componenta echipelor:

NAVI: s1mple, electronic, Boombl4 (game leader), perfecto, B1T
G2 Esports: jaCkz, AmaNEk, nexa (game leader), hunter, Niko

Concluzie:

  • Ca si pronostic pentru astazi, ma voi baza pe statisticile unui jucator de la NAVI. Game leader-ul acesteia, Boombl4, are o linie destul de ridicata pe Unibet la selectia „total kills”. In ultimele 5 harti jucate, acesta a avut maximum 15 kill-uri (contra celor de la BIG, in prima harta a avut 10, iar in cea de-a doua 15, iar contra celor de la Gambit a avut 12 pe prima si a doua, respectiv 9 in a treia). Intrucat este greu sa te faci remarcat atunci cand ai in echipa staruri precum s1mple si perfecto, consider ca acest prag nu va fi depasit nici in prima harta de astazi. Asadar, selectia mea pentru acest meci este „Boombl4 sub 15.5 kill-uri”, la o cota de 1.85 la Unibet.
  • Ma astept la un meci spectaculos, posibil 3 harti de CS:GO. Cred ca diferenta va fi mult mai mica fata de ultimul meci direct. Pariati responsabil si enjoy the show!

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in esports