Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports RNG vs LGD – LPL SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports RNG vs LGD – LPL SUMMER 2021

Miercuri, 7 iulie 2021, de la ora 12:00 va avea loc meciul dintre Royal Never Give Up si LGD Gaming din cadrul LPL. Ambele echipe cauta calificarea in play-off, iar aceasta intalnire joaca un rol foarte important. Atat RNG, cat si LGD vor sa demonstreze ca merita sa fie in topul echipelor chineze.

Ponturi eSports RNG vs LGD – LPL SUMMER 2021

 

LGD Gaming:

  • Au 5 victorii in cele 8 partide disputate, castigand ultimele 3 meciuri.
  • Se afla pe pozitia a 5-a si cauta calificarea in play-off.
  • Sezonul precedent au ocupat pozitia a 14-a, cu doar 4 victorii obtinute.
  • Se vede clar o evolutia in jocul echipei, dar inca au de demonstrat ca pot castiga in fata echipelor titrate din top. La cum joaca pot reusi o calificare in play-off (top 10), insa trebuie sa mentina acest ritm de joc pe care-l au acum.

Compozitie echipa: Top: Garvey, Jungle: shad0w, Mid: Xiye Adc: Kramer Support: Mark

 

Royal Never Give Up:

Au castigat MSI 2021 (Mid Season Invitational), turneul unde se califica primul loc din fiecare liga locala de LOL. Astfel, invingand celelalte 10 echipe participante, au dovedid ca LPL ramane cea mai puternica regiune din lume la momentul actual.

  • Oboseala isi spune cuvantul, iar inceputul de sezon este slab, cu doar o victorie din 6 meciuri.
  • Se afla pe pozitia a 15-a. Nici progamul nu a fost unul usor, au intalnit echipe puternice aflate in topul clasamentului.
  • Spera la un nou trofeu, intrucat in acest sezon au castigat tot ce se putea (local-titlul de campioni in LPL, iar global-titlul de campioni MSI).
  • Este clar ca in acest moment pozitia in clasament nu indica adevarata lor valoare, insa trebuie sa arate ca pot domina echipele din liga locala.

Compozitie echipa: Top: Xiaohu, Jungle: Wei, Mid: Cryin, Adc: GALA, Support: Ming

 

Pronostic:

  • Se vor infrunta 2 echipe ce vor cauta victoria. Doua echipe care sunt active pe harta si nu stau la discutii atunci cand vad o oportunitate. Cum am spus si in articolul precedent, echipele din China tind sa faca multe kill-uri.
  • Acest aspect mi se pare favorabil si in meciul de maine. Ambele echipe realizeaza multe kill-uri pe meci, iar faptul ca pentru fiecare victoria este importanta ma face sa cred ca vom avea parte de multa actiune si, implicit, kill-uri multe. Unibet ofera o linie foarte buna, in opinia mea, sub/peste 25,5. Cred ca in prima harta a acestui meci vor fi peste 26 de kill-uri, cota fiind 1,70.

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in esports