Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports SK vs RGE – LEC Summer 2021

ponturi esports

Ponturi eSports SK vs RGE – LEC Summer 2021

Vineri, 2 iulie, de la ora 20:00 va avea loc confruntarea dintre SK Gaming si Rogue din cadrul LEC. Aceste jocuri din week-end vor incheia prima jumatate a sezonului si vom vedea clar cine se bate pentru locurile din play-off. Locul 2 (Rogue) intalneste ocupanta ultimei pozitii (SK Gaming).

Ponturi eSports SK vs RGE – LEC Summer 2021

SK Gaming:

  • Cum am scris si in articolul precedent despre acestia, au facut cateva schimbari ciudate la inceputul acesta de sezon, iar saptamana trecuta au facut inca o schimbare in rolul de suport. Acest lucru nu cred ca este benefic pe termen scurt, intrucat echipa nu a jucat mult impreuna si nu se pot coordona bine.
  • Se afla pe ultima pozitie, reusind sa castige doar un singur meci, impotriva echipei de pe penultimul loc, Excel.
  • Calificati in play-off sezonul trecut, este aproape imposibil acum sa mai reuseasca aceasta performanta.
  • Echipa joaca slab per total, iar schimbarile dese in roster nu ajuta deloc.

Compozitie: Top-Jenax, Jungle-Treatz, Mid-Blue, Adc-Jezu, Support-Lilipp

 

Rogue:

  • Vicecampioana de sezonul trecut, atunci cand a pierdut finala cu 3-2, dupa ce au condus cu 2-0, se afla in acest moment pe locul 2 in clasament.
  • Atat ca si echipa, cat si la nivel individual, jucatorii se descurca de minune. Despre fiecare ai ceva bun de spus, fiecare are momentele lui in care iese in evidenta. Acest lucru ii ofera lui  Rogue posibilitatea de a practica un stil de joc interesant si imprevizibil.
  • De obicei, nu se incurca in jocurile cu echipele slab clasate. Cauta o noua surpriza (ca cea de sezonul trecut cand au ajuns in finala) si cred ca au sanse bune la castigarea trofeului in acest split.

Compozitie: Top-Odoamne, Jungle-Inspired, Mid-Larssen, Adc-Hans Sama, Support-Trymbi

 

                Pronostic:

  • Clar favoriti, Rogue, ma astept sa castige lejer acest meci. Insa, pronosticul ales va fi mai mult un value bet. Am incredere mare ca Odoamne, singurul roman din LEC, va reusi sa faca peste 1,5 kill-uri, avand cota de 1,75 la Betano. La alte case de pariuri linia este mai ridicata!
  • Diferenta de valoarea intre Odo si adversarul sau este enorma, la fel ca diferenta de valoare dintre cele 2 echipe.  Asta ma face sa cred ca acest pariu special ne va aduce un profit bun!

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports