Connect with us

esports

Ponturi eSports T1 vs NS – LCK SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports T1 vs NS – LCK SUMMER 2021

Joi, 24 iunie, incepand cu ora 14:00 va avea loc meciul dintre T1 si NS din cadrul competitiei LCK Summer 2021. LCK (League of Legends Champions Korea) este liga profesionista de LOL din Korea, alcatuita din 10 echipe. Ultimul Campionat Mondial a fost castigat de o echipa din Korea, sperantele fiind foarte mari si anul acesta deoarece 4 echipe din LCK vor participa la CM.

Meciurile din sezonul regulat sunt BO3.

Ponturi eSports T1 vs NS – LCK SUMMER 2021

Team T1:

  • Au 2 victorii si 2 infrangeri in acest sezon, ocupa locul 5 in clasament. E un inceput destul de slab, avand in vedere ca au jucat toate meciurile cu echipa lor principala, fata de sezonul trecut cand schimbau formula meci de meci.
  • Are o istorie foarte bogata, a fost de 3 ori campioana mondiala. Organizatia lor este cunoscuta in toata Korea si nu numai.
  • Au castigat de 9 ori aceasta liga, toate cu ajutorul lui Faker, starul echipei. Cu ajutorul lui au castigat si cele 3 CM.
  • Faker este un fenomen, fiind considerat de foarte multi cel mai bun jucator de LOL din istorie. Desi zilele lui de glorie au apus, a ramas la fel de constant si serios si spera sa-si conduca echipa catre un nou titlu de campioni. T1 are jucatori exceptionali din punct de vedere mecanic. Insa cel mai mare dezavantaj este modul in care drafteaza si isi aleg eroii cu care joaca.

Compozitie echipa: Canna, Cuzz, Faker, Teddy, Keria

 

Nongshim RedForce:

  • Au inceput bine acest sezon, cu 3 victorii din 4 serii jucate. N-au intalnit adversare usoare, iar singura lor infrangere a fost impotriva ocupantei primului loc, GenG.
  • Fata de sezonul precedent, atunci cand au iesit pe un modest loc 6, echipa arata mult mai bine, in acest moment ocupand locul 3.
  • Peanut, fost jucator la T1, a jucat excelent in acest debut de sezon. Cu siguranta va dori victoria in fata fostei sale echipe.

Compozitie echipa: Rich, Peanut, Gori, deokdam, Kellin

 

Pronostic:

  • Nu lasati cotele la soliste sa va pacaleasca. Da, T1 arata mult mai bine pe hartie, insa NS este mult mai in forma decat adversara sa. Etapa trecuta, T1 a pierdut contra unei echipe ce avea cota 5.5 sa castige.
  • Daca nu schimba total modul in care drafteaza, este foarte posibil sa piarda si acest meci. Au aceasta problema de foarte mult timp, deci probabil ca nu va fi nimic schimbat.
  • In opinia mea sunt sanse mari ca NS sa castige aceast meci, pronostic ce are cota 3 la Betano. Insa, pentru mai multa siguranta, voi miza pe „NS +1,5”, adica ma astept ca NS sa castige minimum o harta. Aceasta selectie are cota 1,7 la Betano.

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in esports