Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports TES vs RNG – LPL SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports TES vs RNG – LPL SUMMER 2021

Miercuri, 30 iunie, de la ora 14:00 va avea loc meciul dintre Top Esports si Royal Never Give Up din cadrul LPL. Cele 2 echipe sunt foarte cunoscute si titrate, atat pe plan local, cat si pe plan mondial. Aceste 2 echipe au castigat ultimele doua sezoane de LPL, TES in vara anului 2020, iar RNG in primavara acestui an. Ma astept la o intalnire exploziva, cu multa actiune.     

Ponturi eSports TES vs RNG – LPL SUMMER 2021

Top Esports:

 • Au doar 2 victorii din cele 4 meciuri disputate pana acum si se afla pe locul 9 in clasamentul general.
 • Sunt o echipa foarte puternica, trebuie doar sa-si corecteze greselile individuale care ii costa mult.
 • Au un roster similar cu cel de anii trecuti, singura schimbare fiind in rolul de suport.
 • Cu siguranta sunt o echipa de top din aceasta liga si spera sa incheie acest inceput slab de sezon.

Compozitie echipa: Qingtian, Karsa, knight, JackeyLove, Zhuo

 

Royal Never Give Up:

 • Au castigat MSI 2021 (Mid Season Invitational), turneul unde se califica primul loc din fiecare liga locala de LOL. Astfel, invingand celelalte 10 echipe participante, au dovedid ca LPL ramane cea mai puternica regiune din lume la momentul actual.
 • Oboseala isi spune cuvantul, iar inceputul de sezon este slab, cu doar o victorie din 4 meciuri.
 • Se afla pe pozitia a treisprezecea. Nici progamul nu a fost unul usor, au intalnit echipe puternice aflate in topul clasamentului.
 • Spera la un nou trofeu, intrucat in acest sezon au castigat tot ce se putea (local-titlul de campioni in LPL, iar global-titlul de campioni MSI).

Compozitie echipa: Xiaohu, Wei, Cryin, GALA, Ming

Pronostic:

 • Evident, cele doua au inceput prost acest sezon. Locurile ocupate in clasament nu reflecta deloc adevarata lor valoare.
 • Este un meci greu pentru a specula un castigator clar. Ambele formatii se pot impune, intrucat au jucatori foarte buni si experimentati.
 • LPL este liga cu cele mai valoroase echipe din lume. Stilul lor de joc nu se aseamana cu alte ligi, ei se bat din primul minut, iar kill-urile curg pe banda rulanta. Linia la kill-uri este putin cam mare pentru mine (28.5), insa ma bazez ca primul meci sa dureze peste 31 de minute. Sunt 2 posibilitati, in opinia mea: ori va fi un prim meci lent, in care nicio echipa nu va risca, ori va fi un meci dur, cu multe kill-uri si multa actiune pe harta.

Astfel, singurul pariu antepost care ma atrage pentru aceasta confruntare este ca prima harta sa dureze peste 31 de minute, pronostic ce are cota 1,85 la Unibet.

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in esports