Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports WE vs FPX – LPL SUMMER 2021

ponturi esports

Ponturi eSports WE vs FPX – LPL SUMMER 2021

Miercuri, 23 iunie, de la ora 14:00 va avea loc meciul dintre Team WE si FunPlus Phoenix din cadrul LPL. Pentru cei care nu stiu, LPL (League of Legends Pro League) este liga profesionista de LOL din China, care are o componenta de 17 echipe, in care toate meciurile sunt BO3. Atat in 2018, cat si 2019, o reprezentativa din LPL a castigat Campionatul Mondial, in timp ce anul trecut a avut 3 echipe in top 8, una ocupand chiar locul secund.

In sezonul precedent, cele doua au terminat pe locurile 5 si 6, avand acelasi scor, 11 victorii si 5 infrangeri. Este un derby local si ma astept la meciuri lungi si spectaculoase.

Ponturi eSports WE vs FPX – LPL SUMMER 2021

Team WE:

  • Se afla in acest moment pe locul 4 in clasament, dupa 3 victorii din tot atatea serii jucate. Au cedat doar o harta pana acum, in fata celor de la Suning, un adversar puternic. In celelalte 2 meciuri, au intalnit echipe modeste, TT-ultimul loc si V5-locul 15.
  • Urmeaza o saptamana mai grea pentru acestia, in care vor intalni 2 echipe bune, FPX (locul 5) si RA (locul 3).

Compozitie echipa: Breathe, beishang, Mole, Elk, Missing 

FunPlus Phoenix:

  • Acumuland 3 victorii din 4 meciuri jucate, se afla pe pozitia cu numarul 5, fix sub Team WE. Singura lor infrangere este contra ocupantei primului loc.
  • Sunt o echipa foarte puternica, care spera atat la castigarea acestei ligi, cat si la ocuparea unui loc ce o poate califica la Campionatul Mondial.
  • Au jucatori foarte buni din punct de vedere mecanic, vedeta Nuguri iesind in evidenta meci de meci.

Compozitie echipa: Nuguri, Tian, Doinb, Lwx, Crisp

 

Pronostic:

  • Ma astept la meciuri lungi, deoarece aceste echipe sunt foarte apropiate din punct de vedere valoric. Astfel, voi miza ca prima harta sa dureze peste 31 de minute, pronostic ce are cota 1.8 la Unibet.
  • In ultimele 3 meciuri jucate de FPX, prima harta a trecut acest prag de fiecare data (40:42; 36:50; 39:46). In cazul celor de la WE, chiar daca au intalnit adversare mai slabe, in 2 din ultimele 3 meciuri acest prag a fost depasit pe harta 1 (38:22; 34:20).
  • Asadar, observam 2 echipe ce au meciuri lungi in general si sunt de valoare apropiata.

PLASEAZA PRONOSTICUL SI INCASEAZA 300 RON BONUS>>>

 

CITESTE SI

More in esports