Connect with us

esports

Ponturi pariuri Astralis vs mousesports – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri Astralis vs mousesports – ESL Pro League

Joi, de la ora 19:25, Astralis urmeaza sa o infrunte pe mousesports, intr-un joc din cadrul Grupei A, faza a 2-a, de la ESL Pro League – Sezonul 11. Se joaca Counter-Strike: Global Offensive.

Astralis

Duelurile cu FaZe si OG i-au adus echipei daneze primele ei puncte din aceasta Grupa A. Cu sase puncte stranse se afla pe locul 4, tintind acum podiumul. Victoria este necesara pentru a urca cel putin un loc in clasament si lucrul asta sigur ma astept sa se vada. Oricum, nivelul jocului a crescut substantial si asta am vazut-o aseara, cand a trecut in doua harti de OG.

Pe Dust2 am vazut o echipa cu adevarat buna. Astralis a trecut cu 16-8, dupa 11-4 pe partea de tero, si 5-4 pe contra terorist. Magisk a fost omul meciului, cu 41 de ucideri produse adversarilor. El a fost urmat de device, polarul echipei si de dupreeh.

Promotii pariuri NetBet

Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Mousesports

Jocul de ieri a fost sub asteptari, motiv pentru care a suferit primul esec in cadrul acestei faze. Dupa trei victorii consecutive, ea a reusit sa faca cunostinta cu furia celor de la Fnatic. Meciul s-a terminat repede, in doua harti. Inferno si Nuke au fost cele doua harti care i-a pus in dificultate pe ropz & Co.

13-16 si 7-16 a fost rezultatul in cele doua meciuri. Pentru ea ropz a iesit in relief si a fost singurul pe plus in privinta raportului ucideri/morti. 38-37, dar insuficient pentru a-si ajuta echipa sa obtina prima pozitie. Astfel a cazut pe 2 in Grupa A, cu 9 puncte, la egalitate cu Fnatic, cea in fata careia a pierdut ieri.

Din punct de vedere al jocului eu spun ca Astralis a crescut mult fata de abordarea din primele jocuri. Lucrul acesta i-a adus la pachet si rezultatele bune pe care le-a obtinut, primind oportunitatea de a termina chiar pe podium. In consecinta, astept sa vad cum danezii vor trata meciul serios, suficient cat sa o puna din nou in difciultate pe mousesports. Karrigan si colegii lui au fost usor vulnerabili pe cateva harti, pe care a pierdut un numar mare de runde.

Ponturi pariuri Astralis vs mousesports: victorie Astralis, cota 1.64 la NetBet

CITESTE SI

More in esports