Connect with us

Europa League

Ponturi fotbal Inter vs Getafe – Europa League

ponturi europa league

Inter vs Getafe. Cele doua formatii se vor infrunta in optimile UEFA Europa League, Miercuri 05.08.2020, cu incepere de la ora 22:00.

Inter

Mansa tur a acestui duel nu s-a mai disputat in luna Martie, din pricina pandemiei de Coronavirus. Din acest motiv, cele doua se vor infrunta intr-o singura mansa, cu eventuale prelungiri si penalty-uri. Duelul va avea loc pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, pentru a nu exista avantajul terenului propriu. Inter a incheiat sezonul de Serie A cu fruntea sus, reusind sa obtina 3 victorii consecutive fara gol primit. Mai mult decat atat, baietii lui Antonio Conte au trecut in ultimele 2 runde de Napoli si Atalanta, ambele cu scorul de 2-0.

Inter a incheiat pe locul 2 al clasamentului din Serie A, la un singur punct in spatele celor de la Juventus. A fost un sezon excelent pentru Lukaku & co., care insa nu au reusit sa opreasca suprematia Batranei Doamne. Vecino este singurul absent pentru Antonio Conte, acesta fiind accidentat la genunchi.

Echipa probabila: Handanovic – Godin, de Vrij, Bastoni – D`Ambrosio, Gagliardini, Brozovic, Barrella, Young – Martinez, Lukaku

Getafe

Moralul oaspetilor este scazut inainte de acest duel, dupa parcursul foarte slab in LaLiga. Echipa a incheiat sezonul cu 6 etape consecutive fara victorie, iar pauza competitionala a fost o piedica pentru iberici. In ultima runda, madrilenii au fost invinsi de catre Levante in deplasare, cu scorul de 1-0. A fost un esec care a lasat-o pe Getafe fara fotbal european sezonul viitor. Echipa a ajuns pe locul 8 in LaLiga, un loc dezamagitor in conditiile in care fanii sperau in Martie chiar la UEFA Champions League.

In acest moment, singura sansa pentru Getafe de a continua in Europa este sa cucereasca trofeul Europa League. Garcia si Manojlovic nu se vor deplasa in Germania, ambii fiind accidentati.

Echipa probabila: Soria – Suarez, Dakonam, Timor, Olivera Miramontes – Jason, Maksimovic, Arambarri, Cucu – Angel, Mata

Inter a aratat mult mai bine decat adversara sa in acest sezon. Daca duelul avea loc in primavara, ei bine cred ca Getafe ar fi avut sansa sa. In aceste conditii insa, ma astept la un duel dominat integral de italieni. Recomand pronosticul “1 solist“, la o cota de 1.75.

Ponturi fotbal Inter vs Getafe

1 solist, cota 1.75 la Betano

CITESTE SI

More in Europa League