Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri AS Monaco vs Real Sociedad – UEFA Europa League

Ponturi pariuri AS Monaco vs Real Sociedad

Meciul AS Monaco vs Real Sociedad se dispută joi, 25 noiembrie, ora 22:00. Sunt primele două clasate în grupă, despărțite de două puncte. Victoria oaspeților ar produce rocada în fruntea Grupei B la fotbal. Gazdele s-ar mulțumi și cu un egal.

La casele de pariuri, francezii au prima șansă prin prisma faptului că evoluează acasă. În plus, spaniolii au multe probleme de lot. Ambele echipe iubesc însă remizele, fapt demonstrat în trecutul lor recent. Și noi credem că egalul este cel mai onest pronostic, având totodată și o cotă mare.

AS Monaco

Liderul Grupe B are o apărare excelentă în Europa. Doar două goluri încasate în 4 jocuri. A intrat însă în zodia remizelor. 3 egaluri, dintre care ultimul a fost un 2-2 cu campioana Lille, acasă.

Doar locul 8 pentru Monaco în acest moment al sezonului, poziție care o aruncă în afara cupelor europene. Antrenor croat Niko Kovac se descurcă tot mai greu la cârma trupei din Principat.

Ponturi pariuri AS Monaco vs Real Sociedad. Wissam Ben Yedder, tunarul francezilor

Contra spaniolilor lipsește cel mai sonor nume nume din lot monegascilor, pasatorul iberic Fabregas, dar și belgianul Matazo.

Real Sociedad

Bascii au căzut de pe prima poziție în La Liga, întrecuți de Real Madrid. Doar 0-0 cu Vlanecia, în cea mai recentă rundă din Primera Division. Ultimul eșec, 2-4 cu Barcelona, a fost pe 15 august.

De atunci, 9 victorii și 8 remize. Așadar, Sociedad este o formație echilibrată, greu de bătut. Efortul pe mai multe fronturi a uzat însă mult echipa lui Imanol Alguacil, care are infirmeria plină. Fernandez, Guridi, Illarramendi, Montreal și Zubeldia sunt indisponibili. Sociedad mizează mult pe suedezul Isak.

Ponturi pariuri AS Monaco vs Real Sociedad. Isak, arma spaniolilor

În tur a fost 1-1, rezultat care are mari șanse să se repete și la Monte Carlo. Au punctat Merino (pasă decisivă Januzaj), după ce Disasi deschisese scorul pentru francezi.

De altfel, AS Monaco n-a trecut niciodată de Real Sociedad. Cele două s-au duelat în pauza competițională, 2-1 pentru basci (goluri Januzaj și William Jose, respectiv Golovin), într-un joc de verificare disputat pe 28 iulie.

Spre deosebire de Real Sociedad, AS Monaco este mai oscilantă. Pierde mult mai ușor, deși are un campionat socotit mai lejer decât cel al Spaniei.

În celălalt joc al grupei, PSV Eindhoven (Olanda) o primește acasă pe Sturm Graz (Austria).

Ponturi pariuri AS Monaco vs Real Sociedad -> cota 3.35 la Unibet pentru o remiză în meciul de la Monte Carlo.

CITESTE SI

More in Europa League