Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Ponturi pariuri Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen – Europa League

Ponturi pariuri Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen

Meciul Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen încheie joi, 9 decembrie, de la ora 22:00, ultima etapă din Grupa G a Europa League, a doua competiție europeană intercluburi ca importanță.

Primele două poziții trimit mai departe în întrecere, iar locul 3 este rezervat pentru Conference League. Doar ultima clasată nu se alege cu nimic, fiind nevoită să părăsească actualul sezon de Europa.

La casele de pariuri din România, gruparea germană beneficiază de toate condițiile pentru a luat toate cele 3 puncte. Doar că ultima etapă înseamnă o relaxare, iar alte formații utilizează multe „rezerve”, condiții care favorizează apariție surprizelor.

Ferencvaros Budapesta

Ungurii n-a niciun punct în grupă și sunt eliminați. Golaverajul, 4-12 în 5 etape, înseamnă nici măcar un gol marcat pe meci. Rezultă o valoare subunitară, o medie rușinoasă, dar specifică formațiilor provenite din țări medii și mici ca nivel fotbalistic.

Ponturi pariuri Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen. Afișul jocului din Ungaria

„Verzii” sunt fruntași la ei în sat. Sunt primii în OTP Bank Liga, prima divizie maghiară. Au 32 de puncte în 14 meciuri și o devansează pe Kisvarda, 30 de puncte în 15 meciuri. Spfre deosebire de Europa, la Budapesta, pofta de gol este mare, 31 de goluri date, 10 primite.

Ferencvaros este antrenată de austriacul Peter Stoger, venit în iunie 2021. Cel mai bun marcator al echipei este Ryan Mmaee, 24 de ani, un marocan născut în Belgia.

Bayer Leverkusen

Este performera ultimei etape din Bundesliga: 7-1 acasă cu Greuther Furth, cu 4 goluri marcat de după pauză de Patrik Schick. Cehul a marcat 12 goluri din 34 de șuturi în Bundesliga, în acest sezon, marcând o dată la 2.83 de șuturi, în medie.

Ponturi pariuri Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen. Un ceh fericit

„Apirinelor” le merge bine în pandemie cu elvețianul Gerardo Seoane pe bancă. Primul loc în grupă, poziție pe care n-o pot scăpat. 13 puncte, golaveraj 14-1,față de 10 puncte Betis Sevilla, golaveraj 10-9.

Bayer are o perioadă excelentă. Nu pierde de pe 30 octombrie, 0-2 cu Wolfsburg. De atunci, 5 victorii și o remiză, în Bundesliga și în Europa. Nu stă rău în campionat, cu 27 de puncte, fiind  treia forță, după Bayern Munchen (34p) și Borussia Dortmund (30p).

În tur, victorie cu 2-1 pentru nemți. Pe „BayArena”, ungurii au deschis scorul în minutul 8 prin Mmaee. Gazdele au egalat până la pauză, iar golul victoriei l-au găsit în a doua parte a partidei, în minutul 69.

Ponturi pariuri Ferencvaros Budapesta vs Bayer Leverkusen -> cota 2.43 la Unibet pentru gol marcat de Patrik Schick.

CITESTE SI

More in Europa League