Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Ponturi pariuri Leicester City vs Legia Varșovia – UEFA Europa League

Ponturi pariuri Leicester City vs Legia Varșovia

Meciul Leicester City vs Legia Varșovia ar trebui să asigure 3 puncte gazdelor. Se dispută joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00, în Anglia.

La casele de pariuri, Leicester este condamnată să câștige. Nu prea mai are de ales, dacă vrea să prindă primele două poziții, în condițiile în care adversara o devansează cu un punct. Mizăm că Legia nici măcar nu va marca în deplasare.

Grupa are un clasament „în scară”, înainte etapei a 5-a: 7-6-5-4 erau punctele, înainte de Spartak Moscova – Napoli, cu italienii fiind  lideri, urmați de Legia Varșovia, de Leicester City și de Spartak Moscova.

Leicester

Se îngroașă gluma pentru „vulpi”. Fără șanse prea mari în Anglia, trebuie să se agațe de Liga Europa. Doar 5 puncte în 4 jocuri, golaveraj 7-7. Fofana, Justin, Pereira și, cel mai important, Tielemans vor absenta cu Legia. Belgianul, dorit de forțele mari ale Angliei, este „creierul” de la mijloc, cel care distribuie baloane către Vardy, Daka sau Iheanacho.

Trupa lui Brendan Rodgers a trăit multă vreme cu victoria împotriva celor de la Manchester United, 4-2, dar s-a dovedit că „diavolii” au fost pradă ușoară și pentru alte formații. Ultima partidă, 0-3 cu Chelsea, acasă, le-a arătat celor de la Leicester unde se află cu adevărat, adică în a doua jumătate a clasamentului. Doar locul 12 în Premier League pentru Leicester.

Acum, Leicester n-are de ales decât să câștige, iar danezul Kasper Schmeichel, căpitanul „vulpilor”, pare decis să mențină poarta intactă.

Legia Varșovia

Polonezii au rămas cu fatalismul din ultimele sezoane. Formează o formație limitată, care se află surprinzător în cărțile calificării în primăvara europeană. Cumva, însă, cu doar 3 goluri marcate și 7 primite, Legia a strâns 6 puncte.

Boruc, Jouse și Kapustka sunt absențele din tabăra leșilor, pentru partida din Anglia.

Legia a pierdut ultimele 4 jocuri, indiferent de competiție. În campionatul intern, a fost umilită, recent, de modesta Gornik Zabrze, scor 2-3, după ce primise o lecție, acasă, de la FKS Stal Mielec, 1-3. Ultimul rezultat în Europa, 1-4 cu Napoli, în Italia. Astfel, Legia a marcat în poarta favoritelor grupei.

În Polonia, o ligă de nivel mediu spre slab în Europa, Legia ocupă un rușinos loc 17, penultimul, cu 9 puncte, la fel ca și ultima clasată, Gornik Leczna. În liga secundă retrogradează ultimele 3 formații.

În tur, 1-0 pentru Legia, iar Leicester n-a uitat acel „afront”.

Ponturi pariuri Leicester City vs Legia Varșovia. Polonezii, victorioși în tur

Ponturi pariuri Leicester City vs Legia Varșovia -> cota 1.6 la Unibet pentru ambele echipe nu vor înscrie.

CITESTE SI

More in Europa League