Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri Leicester vs Spartak Moscova – Europa League

Ponturi pariuri Leicester vs Spartak Moscova

Meciul Leicester vs Spartak Moscova se dispută joi, 4 noiembrie, de la ora 22:00, în etapa a 4-a din faza grupelor.

Victoria echipei Leicester este dată ca sigură la casele de pariuri. Britanicii, care au triumfat și la Moscova, ar trebui să încheie experimentele în cupele europene și să pună accentul pe calificarea în faza superioară.

Leicester City

Reprezentantă a celui mai puternic campionat al lumii, Premier League, Leicester are o prestație jenantă în Europa League. De parcă nu i-ar păsa de ceea ce etalează în Europa. Pe locul 10 în Anglia, trupa lui Brendan Rodgers suferă. Ocupă locul 3 în Liga Europa, cu 4 puncte. Este la egalitate cu SSC Napoli, liderul din Serie A. Prima în Grupa C este echipa poloneză Legia Varșovia, 6 puncte.

Pentru Leicester, campionatul intern este mai important. Dar, nici acolo, lucrurile nu sunt mai bune. 0-2 cu Arsenal Londra este ultimul rezultat. Rezumatul victoriei a scos în evidență miracolele făcute de portarul „tunarilor”. Prestația portarului a fost definită de legendarul danez Peter Schmeichel drept „cea mai bună din ultimii ani”.

Spartak Moscova

Este o grupă în care toată lumea are șanse, la jumătatea traseului. Deși este scufundată pe ultimul loc, Spartak, 3 puncte, poate scoate capul cu o victorie în Insulă.

Meciul-tur a avut parte de incidente. Poliția l-a arestat pe fostul șef al galeriei de la Spartak, Valentin Korshunov. Acestuia i s-a întocmit un proces verbal de contravenție, după care a fost plasat în arest. Beat, Korshunov a atacat un jurnalist, la finalul jocului Spartak Moscova-Leicester 3-4. Au fost 4 goluri marcate de Pascal Daka.

Și trecem facem tranziția la eroul pozitiv. Daka s-a născut în urmă cu 23 de ani în Chingola, Zambia. Povestea lui începe în capitala Lusaka. Acolo au loc selecțiile pentru Airtel Rising Stars. Este dintre cele mai importante turnee de tineret din Africa Centrală. Copii din toată țara vin pentru a-și îndeplini visul de a fi fotbaliști.

Au fost selectați 18 băieți. Patson, 14 ani, era unul dintre ei. Tatăl lui Patson murise cu câteva luni mai devreme. El trebuie să aibă grijă de restul familiei. Apoi, la 19 ani, însă, Patson a fost remarcat de Frederic Kanoute, fost jucător la Sevilla, care i-a propus să plece la Salzburg.

Ponturi pariuri Leicester vs Spartak Moscova. Patson Daka, „careu” de goluri la Moscova

De acolo, Patson Daka a plecat pe 30 de milioane la Leicester. Daka este un atacant rapid, oportunist, instinctiv.

Ponturi pariuri Leicester vs Spartak Moscova -> cota 1.65 la Unibet pentru total goluri sub 3.5.

CITESTE SI

More in Europa League