Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lazio Roma – Europa League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lazio Roma

Meciul Olympique Marseille vs Lazio Roma se joacă joi, 4 noiembrie, de la ora 22:00. Este un meci contând pentru etapa a 4-a din grupe și care iese în evidență prin gradul sporit de risc în privința securității.

La casele de pariuri, Marseille este favorită, mai ales că romanii nu vor beneficia de suportul galeriei din „Cetatea Eternă”.

Olympique Marseille

Partida a fost „încălzită” de o decizie drastică luată de autoritățile franceze, care le-au interzis fanilor romani să călătorească la Marsilia.

În octombrie 2018, la ultimul meci dintre cele două echipe disputat pe pământ francez, 4 persoane au fost rănite cu un cuțit, într-o luptă care s-a dat între 200 de suporteri.

Astfel, suporterilor laziali li s-a interzis să călătorească la Marsilia, pentru meciul de joi, din a 4-a etapă a Europa League, „din cauza comportamentului violent al anumitor suporteri, în apropierea stadionului și în centrul orașelor care găzduiesc meciurile”, precum și „repetarea de cântece fasciste şi folosirea saluturilor romane”.

Așa sună motivația cuprinsă într-o ordonanță a Ministerului francez de Interne care interzice „fanilor Lazio sau oricui se prezintă ca atare” nu doar accesul pe stadionul „Velodrome” din Marsilia și circulația sau parcarea în arondismentele centrale ale orașului, dar și „intrarea în Franța de la punctele de frontieră rutieră, feroviară, portuară și aeroportuară”, de miercuri 3 până joi 4 noiembrie.

Ordinul, semnat de ministrul de Interne, Ge’rald Darmanin, reamintește recentele confruntări de la Marsilia dintre suporterii celor de la OM și Galatasaray, în care 32 de polițiști au fost răniți. Pentru meciul cu Lazio s-a dispus închiderea sectorului destinat oaspeților pe „Stade Velodrome”.

OM așteaptă iasă la rampă talentul lui Dimitri Payet.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lazio Roma. Payet, talent pur

Lazio Roma

Lazio are oscilații în Serie A și dă impresia că se sufocă pe atât de multe fronturi. A remizat cu Atalanta, o echipă de Liga Campionilor, sâmbătă, la Bergamo, 2-2, iar în trecut a bătut-o pe Fiorentina acasă cu 1-0, însă în urmă cu 3 runde a capotat rușinos la Verona, 1-4 cu Hellas, cu Giovanni Simeone reușind un „careu” de goluri. Așadar, prestații contradictorii în deplasare.

Romanii nu sunt liniștiți în privința calificării. Au doar 4 puncte în 3 etape și privesc cu jind la liderul Galatasaray, 7 puncte. Important va fi să nu piardă în Franța. O remiză pe „Velodrome”, o ține pe OM la un punct în spate.

O altă miză ar fi ca Lokomotiv Moscova să le pună probleme turcilor. Altfel, Galata se pot desprinde decisiv încă din etapa a 4-a. Rușii au un singur punct, iar cu o victorie la Istanbul ar echilibra situația în Grupa E.

În tur, pe „Olimpico”, unde a lipsi șoimul, scorul între cele două a fost 0-0. Intuim că joi se va marca.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lazio Roma -> cota 3.45 la Unibet că Dimitri Payet, de la OM, va marca.

CITESTE SI

More in Europa League