Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova – Europa League

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova

Meciul Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova se dispută joi, 9 decembrie, de la ora 22:00, în ultima etapă din Grupa E (a 6-a). Este meciul între cele mai slabe formații din grupă. Miza lor, locul 3, care retrogradează în Conference League.

În viziunea caselor de pariuri, în sud Franței va avea loc o partidă cu sens unic: spre poarta rușilor. Asta deși francezii se pot mulțumi și cu un punct, pentru a rămâne pe 3, și ar putea prefera lesne contraatacul.

Numai că sud-americanul Jorge Sampaoli a creat o formație de atac și n-ar permite un joc temporizat din partea echipei sale. Mizăm pe un succes la scor, cu rușii depunând devreme armele.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova. Jorge Sampaoli, antrenor OM

Olympique Marseille

Formația din Marsilia prinde aripi când joacă pe „Velodrome”. Asta chiar dacă a pierdut ultimul meci acasă, 1-2 cu Brest. În Europa, concentrarea va fi la alt nivel, mai ales că jocul este decisiv.

Jorge Sampaoli a urcat echipa pe locul 3 în Ligue 1, la două puncte în spatele locului 2, ocupat de Rennes. Primele două locuri trimit direct în grupele Ligii Campionilor, iar locul 3 este rezervat celor care merg în play-off-ul competiției.

În grupa de Europa, OM (4p) privește cum Galatasaray (11p) și Lazio (8p) luptă pentru locul 1, având aisgurate bilele de Europa League.

Lokomotiv Moscova

Rușii sunt la pământ în campionatul intern, dar sper să dea lovitura prin continuarea cursei în Europa. Nu se știe cum au făcut cele două puncte în Liga Europa, de vreme ce forma sportivă nu îi recomandă.

Lokomotiv a pierdut ultimele 4 jocuri consecutive (3 în Premier Liga și unul în Liga Europa), iar seria de meciuri la rând fără succes este de acum de 6. Lokomotiv, o forță tradițională în Rusia, este pe locul 6, la 12 puncte de liderul Zenit. Și au trecut deja 17 etape în Premier Liga. Lotul este subțire valoric, fără nume importante. Rivalele din Moscova sunt pe 3 (Dinamo), 5 (ȚSKA) și 9 (Spartak).

În tur, scor 1-1, cu OM conducând cu golul lui Under, dar egalată în minutul 89. Cu acel eventual succes, acum ar fi intrat în luptă pentru pozițiile de Europa League.

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova. Remiza din tur

Ponturi pariuri Olympique Marseille vs Lokomotiv Moscova -> cota 2.04 la Unibet pentru Marseille să înscrie în ambele reprize.

CITESTE SI

More in Europa League