Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Sturm Graz – UEFA Europa League

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Sturm Graz

Meciul PSV Eindhoven vs Sturm Graz le pune față în față pe ultimele două clasate din Grupa B. Jocul se dispută joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00, în Olanda.

În viziunea caselor de pariuri, PSV Eindhoven nu poate rata victoria. Doar că batavii au aproape o echipă pe margine. Sunt pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte, și au nevoie să nu calce strâmb. Mizăm pe ieșirea la rampă a lui Mario Gotze.

PSV Eindhoven

Meciul are loc într-o situație tensionată în Olanda/Țările de Jos. Oamenii au protestat pe străzi, la finalul săpătmânii trecute, vineri și sâmbătă, împotriva restricțiilor anti-pandemie. Au existat incidente la Rotterdam și la Haga, cu mașini ale poliției și biciclete incendiate. Și calificarea Olandei la Cupa Mondială s-a făcut fără fast. Meciul decisiv cu Norvegia, de la „De Kuip” din Rotterdam, s-a disputat fără spectatori.

Lista celor care lipsesc la PSV este alarmată. Kreekels, Max, Romero, Sambo, Teze, Thomas, Zahavi. Plus Doudah, Fofana, Gakpo, Ledezma, Madueke, Oppergard, van de Blaak. 14 jucători. Dar germanul Mario Gotze este bun de joc.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Sturm Graz. Germanul Mario Gotze, erou în 2014

În acest moment, PSV are o miză mai mare și în campionat. După 13 etape, este umăr la umăr cu Ajax Amsterdam. Ambele au câte 30 de puncte, dar Feyenoord, cu 28 de puncte și un meci în minus, le poate depăși pe amândouă. Prima poziție le-ar asigura celor de la PSV, pe lângă un titlul mult-dorit, accederea directă în grupele Ligii Campionilor.

Sturm Graz

Austriecii sunt ultimii în Grupa B, cu numai un punct în 4 jocuri (AS Monaco are 8 puncte, iar Real Sociedad – 6 puncte). Golaverajul este unul trist, de asemenea, 2-7. Echipa din Austria este în ușoară revenire.

Două remize, 3-3 cu LASK în campionat și 1-1 cu Real Sociedad în Europa League, au pus capăt unui șir de 4 eșecuri la rând. Sturm este pe locul 2 în Austria, la 15 puncte de liderul RB Salzburg, dar la egalitate cu locul 3, ocupat de Wolfsberger. Primele 6 se califică în play-off.

A fost meritorie evoluția din Spania, unde Sturm a condus liderul de la acea oră din La Liga, Real Sociedad. Golul norvegianului Sorloth i-a făcut pe oaspeți să nu plece cu toate punctele.

Hierlander, Ingolitsch, Kiteishvili, Mwepu sunt absenții de la Sturm Graz, pentru jocul cu PSV.

În tur, 4-1 pentru PSV, dar doi dintre marcatori nu vor putea juca, israelianul Zahavi și neamțul Max. Este momentul să iasă la rampă campionul mondial Mario Gotze, cel care a marcat golul decisiv la finalei cu Argentina, din 2014, care a adus ultimul titlu suprem pentru Germania.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Sturm Graz -> cota 2.65 la Unibet pentru gol Mario Gotze (PSV Eindhoven).

CITESTE SI

More in Europa League