Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Lyon – Europa League

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Lyon

Meciul Sparta Praga vs Lyon se dispută joi, 21 octombrie, de la ora 22.00, pe terenul echipei din Cehia.

Casele de pariuri dau prima șansă francezilor, reprezentanți ai unui campionat mai puternic și mai valoros decât cel din Cehia.

În Grupa A conduce Olympique Lyon, cu maximum de puncte după două etape, golaveraj 5-0, urmată de echipa lui Florin Niță, Sparta Praga, cu 4 puncte.

Sparta Praga a marcat sub 1,5 goluri în 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate acasă. Nici Lyon nu are un atac stelar, așa că este posibil să vedem un festival ofensiv.

Două formații puternice, echilibrate, care nu vor risca mult, cel puțin nu în startul partidei, având poziții de apărat în clasamentul grupei.

Sparta Praga

Sparta Praga are un sezon în creștere față de cel de dinainte. După multă vreme, a reușit să îi ia fața rivalei locale, Slavia. Cu 26 puncte în 11 etape, este pe locul 2, după Viktoria Plzen, 30 de puncte. Slavia lui Stanciu are însă un meci în minus, pe lângă cele 25 de puncte.

Sunt 5 victorii la rând pentru praghezi, inclusiv un 1-0 cu Glasgow Rangers, în Liga Europa. Ultimul eșec datează de pe 11 septembrie, 2-3 cu Plzen.

Duelurile dintre cele două formații sunt 4 la număr, în ultima perioadă. În 2012, s-au înfruntat tot în grupele Ligii Europa, 1-1 la Praga și 2-1 pentru francezi la ei acasă.

În 2004, dezechilibrul era mult mai mare, 5-0 pentru Lyon în Franța și 2-1 în Cehia.

Florin Niță nu poate fi scos din poartă, la trupa din Praga.

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Lyon. Românul Niță, titular la cehi

Olympique Lyon

Gruparea franceză n-are zile senine în Hexagon, iar Liga Europa ar putea fi scăparea.

În campionat, după 10 etape, este doar pe locul 6, cu un golaveraj suferind, 16-13.

Antrenorul olandez Peter Bosz are la dispoziție atacanți buni, dar „pasta” mnu se leagă. Islam Slimani nu-l ajută sufficient pe Moussa Dembele, care este principalul marcator, cu 4 goluri.

Un alt sezon de tranzciție pentru Lyon, care a predat definitiv puterea celor de la PSG, mai bogați și mai valoroși.

A venit, de la Liverpool, elvețianul Xherdan Shaqiri, responsabil cu pasele și cu golurile, dar echipa tot nu strălucește. Formația nu pare capabilă de o minune gen Lille.

Ultima înfrângere atârnă din 19 septembrie, 1-2 cu PSG.

Ponturi pariu Sparta Praga vs Lyon -> cota 2,3 la Unibet că prima repriză se va termina la egalitate.

CITESTE SI

More in Europa League