Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland – Europa League

Ponturi pariuri Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland

Meciul Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland se dispută joi, 4 noiembrie, de la ora 22:00. În Europa League, s-a ajuns în etapa a 4-a din faza grupelor.

Sârbii de la Steaua Roșie Belgrad sunt favoriți la casele de pariuri, fiind redutabili pe teren propriu. Doar că nordicii sunt greu de „îndoit”. Propunem pe o remiză cu goluri. În celălalt joc programat joi în Grupa F, Sporting Braga o primește acasă pe Ludogoreț Razgrad.

Steaua Roșie Belgrad

Steaua sârbilor, echipa care a „subordonat” campioana României – CFR Cluj în Europa, riscă să piardă titlul. Distanța farță de liderul Partizan Belgrad s-a lărgit la 8 puncte, după 15 etape (un meci în plus pentru marea rivală). Primul eșec în campionat a venit acum două etape, 1-2 cu Radnik Surdulica. Cea mai recentă etapă a adus însă o victorie la diferență mare, 3-0 cu Radnicki 1923, în deplasare.

Din fericire, în Grupa F de Liga Europa este mult soare pentru sârbi. Steaua Roșie Belgrad, echipa cu care Miodrag Belodedici a câștiga Cupa Campionilor Europeni, conduce cu 7 puncte, urmată de formația portugheză Sporting Braga, 6 puncte, și de danezii cu care se duelează joi, care au două puncte. Pe ultimul loc băltesc bulgarii de la Ludogoreț Razgrad, cu un singur punct.

Antrenorul Dejan Stankovic, 43 de ani, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristi Chivu în perioada Inter Milano, are nevoie de rezultate internaționale, pentru a putea face pasul spre un campionat puternic din Europa. În decembrie 2021, Stankovic împlinește doi ani pe banca Stelei sârbești, care este prima echipă pe care o pregătește în carieră.

Ponturi pariuri Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland. Chivu (primul din stânga) și Stankovic (al doilea din dreapta),
lângă argentinienii Icardi și Zanetti. Foto: twitter

FC Midtjylland

Trupa daneză conduce detașat în campionatul intern, 34 de puncte. Avansul este liniștitor față de FC Copenhaga, (28 de puncte), după 14 etape. Are cea mai bună apărare, cu doar 10 goluri încasate. O situație relaxată în Danemarca permite formației să se focusese pe competiția europeană.

Bo Henriksen (46 de ani, sosit la echipă în iulie 2021) a așezat bine echipa și în partida-tur din Liga Europa, de la Herning, terminată la egalitate, scor 1-1. Nordicii au egalat în minutul 78, ambele reușite din partida cu Steaua Roșie Belgrad picând după pauză.

Midtjylland are, momentan, probleme de la mijloc în sus. Junior Brumado, golgheterul brazilian al danezilor, nu va putea fi folosit, dar Onyedika a ținut echipa în spate duminică, în deplasarea de la Randers, echipa de pe locul 4, încheiată cu o victorie facilă pentru Midtjylland, 3-1.

Ponturi pariuri Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland. Ultima victorie a danezilor, 3-1 cu Randers, în campionatul intern

Ponturi pariuri Steaua Roșie Belgrad vs FC Midtjylland -> cota 6.5 la Unibet că scorul din tur, 1-1, se va repeta în Serbia.

CITESTE SI

More in Europa League