Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri Sturm Graz vs Real Sociedad – Europa League

Ponturi pariuri Sturm Graz vs Real Sociedad

Meciul Sturm Graz vs Real Sociedad, din Grupa B a Ligii Europa, are loc în etapa a 3-a. Se joacă în Austria, pe „Merkur-Arena” din Graz, de la ora 22.00.

La NetBet, Sturm Graz are o cotă frumoasă că va marca în poarta bascilor. Ar fi și timpul, întrucât austriecii n-au niciun punct și vor risca totul pe cartea atacului. Iar forță ofensivă au destulă băieții din Graz.

Sturm Graz

Sturm Graz este singura formație care încearcă să țină pasul cu campioana FC Salzburg. Liderul are 31 de puncte (10 victorii și o remiză), iar Sturm Graz are 23 de puncte. Locul 3 este departe, Wolfsberger AC, cu 15 puncte.

Sturm marchează la foc automat. 27 de goluri marcate în 11 jocuri, la fel ca și Salzburg. Yeboah, 7 goluri, și Jantscher, 6 goluri, sunt principalii marcatori în campionat. Înaintea lor este doar germanul cu origini românești Adeyemi. Născut la Accra (Ghana), Kelvin Kwarteng Yeboah are naționalitate italiană și, la 21 de ani, se înscrie pe traiectoria lui Mario Balotelli.

Ponturi pariuri Sturm Graz vs Real Sociedad. Kelvin Yeboah, mină de aur pentru Sturm

Sturm are un antrenor tânăr și mânat în atac, Christian Ilzer, de 43 de ani. Și apărarea este tânără, prin urmare necoaptă, cu 7 jucători sub 21 de ani. La mijlocul terenului, media de vârstă crește și „intră la apă” din nou când vorbim de ofensivă. E și normal, Sturm Graz bazându-se pe vânzarea jucătorilor, pentru a-și construi bugetul.

Real Sociedad

Nebunie în La Liga. Real Sociedad este pe primul loc, cu 20 de puncte adunate în 9 etape. După basci, în clasament stau aliniate Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid și Osasuna, toate cu câte 17 puncte. Iar Barcelona este tocmai pe 7, cu 15 puncte.

O ierarhie ireală, numai că Real, Sevilla și Atletico, implicate în grupele Ligii Campionilor, au fiecare câte un joc în minus, iar în caz de victorie ar trece toate în fața Sociedadului, având fiecare golaveraj mai bun.

Real Sociedad nu are nici atacul Realului din Madrid (22), nici apărarea celor de la Sevilla (3). Cu un golaveraj 12-7, este mai degrabă o formație de mijlocul clasamentului. Treptat, este de așteptat să alunece în clasament. Speră să prindă măcar locurile de Liga Campionilor, primele 4.

Real Sociedad a cam neglijat Europa. În Grupa B ocupă doar locul 3, cu două puncte, după PSV Eindhoven și AS Monaco (4 puncte). O depășește doar pe Sturm, 0 puncte. Astfel, victoria devine obligatorie la Graz, în condițiile în care Sturm se agață de ultima șansă.

Ponturi pariuri Sturm Graz vs Real Sociedad -> cota 1,55 la NetBet pentru că Sturm Graz va marca peste 0,5 goluri.

CITESTE SI

More in Europa League