Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri West Ham United vs Dinamo Zagreb – Europa League

Ponturi pariuri West Ham United vs Dinamo Zagreb

Meciul West Ham United vs Dinamo Zagreb închide joi seară, 9 decembrie, de la ora 22:00, meciurile din faza grupelor. Partida are miză doar pentru croați, dornici să păstreze locul de Europa League, pe care îl dețin înainte de startul partidei.

La Unibet, britanicii sunt primii, în viziunea bookmakerilor. Sunt însă primele două clasate în Grupa H și pot s-o „dea la pace”. Oaspeții țintesc remiza, pentru a rămâne pe locul secund, rămâne de văzut cât de indulgenți vor fi britanicii. Mizăm pe un meci închis, în care oaspeții vor trage pentru un egal. Iar până la pauză, tabela ar putea rămâne imaculată.

West Ham United

Echipa manageriată de David Moyes este pe cai mari. Vine după o victorie uriașă, sâmbătă, 3-2 cu Chelsea, meci care a schimbat liderul în Premier League. Condusă de două ori, cu 1-0 și cu 2-1, gruparea „ciocănarilor” a revenit de fiecare dată și a dat lovitura cu un gol norocos, realizat cu 3 minute înainte de final.

Ponturi pariuri West Ham United vs Dinamo Zagreb. „Ciocănarii”, victorie mare cu Chelsea.

„Voi face turnover. Am 5 meciuri în 14 zile”, s-a plâns deunăzi Jurgen Klopp, de la Liverpool, calificat în optimile Ligii Campionilor înaintea jocului din utlima etapă cu AC Milan, de pe „San Siro”. Același principiu, enunțat de neamț, îl va determina și pe Moyes să pună în aplicare rotația jucătorilor. Iar pe teren vom apărea câteva „rezerve”.

West Ham a avut o apărare perfectă în toată campania, golaveraj 11-2. Are 13 puncte și nu depinde de meciul din runda finală. În campionat, locul 4, după City, Liverpool și Chelsea, dar avându-le pe urme pe Tottenham, United și pe Arsenal, socotite mai puternice din punct de vedere sportiv și financiar.

Ținta londonezilor este locul 4 la finalul sezonului, ultimul care duce în Liga Campionilor. Pentru West Ham, campionatul intern, o competiție infinit mai dificilă, este mai important decât reprezentarea în Europa League.

Dinamo Zagreb

Și dacă va pierde locul 3, Dinamo nu poate cădea pe ultima poziție. Astfel, va continua oricum întrecerea, fie în Europa League, fie în Conference League.

Îngrijorează forma de moment. Gruparea din capitala Croației a intrat în zodia înfrângerilor. A pierdut, duminică, derby-ul cu Hajduk Split, 0-2, după ce fusese eliminată din Cupa Croaiția, 1-3 cu Rijeka. Ambele meciuri au fost cedate pe teren propriu.

Ca și pentru englezi, și pentru croați, campionatul începe să devină o miză prioritară. Dinamo Zagreb ocupă locul 4, în afara cupelor europene, după Rijeka, Osijek și Hajduk.

Ponturi pariuri West Ham United vs Dinamo Zagreb. Croații, locul 2 în Grupa H

În tur, West Ham United s-a impus cu 2-0, cu goluri Antonio și Rice, marcate câte unul pe repriză.

Ponturi pariuri West Ham United vs Dinamo Zagreb -> cota 2.23 la Unibet pentru egalitate la pauză.

CITESTE SI

More in Europa League