Connect with us

Europa League

Ponturi pariuri West Ham United vs Genk – Europa League

Ponturi pariuri West Ham United vs Genk

Meciul West Ham United vs Genk se dispută joi, 21 octombrie, de la ora 22.00, la Londra. Este o partidă cu sens unic.

La Sportingbet, „ciocănarii” au mare trecere, așa că se mizează pe o deschidere de scor rapidă. În grupa de Europa League, englezii au o prestație perfectă: 6 puncte și 4-0 la golaveraj.

West Ham United

Trupa britanică este prima în Grupa H, acolo unde Dinamo Zagreb și Genk îi țin trena, iar Rapid Viena este ciuca bătăilor, fără punct și fără gol marcat în două etape.

Problema formațiilor britanice este că nu tratează de fiecare dată foarte în serios competiția europeană. Cel puțin nu la fel de serios precum Premier League. Este cazul lui Leicester, care a distrus-o tocmai a distrus-o pe Manchester United în campionatul intern, dar este ultima, cu un punct, într-o grupă de Liga Europa cu Legia Varșovia, Spartak Moscova și Napoli.

West Ham stă bine în Premier League. Locul 7 este în afara Europei, dar la egalitate de puncte, 14, cu Manchester United și cu Everton nu poate fi ceva nemulțumitor. Londonezii sunt la numai un punct în spatele locurilor 4-5, ocupate de Brighton și de Tottenham, cu același număr de puncte, 15.

West Ham are forță ofensivă. Cu 15 goluri marcate, se poate compara cu atacuri redutabile, precum liderul Chelsea (16), Manchester City (16) și Manchester United (16). Și stă mai bine decât Tottenham, 9 goluri, unde joacă căpitanul Angliei, Harry Kane. Apărarea are însă lipsuri mari. 10 goluri primite, adică mai mult de un gol pe meci, înseamnă mult, deși sunt la fel de multe precum cele încasate de United.

Echipa nu-l mai are pe Jesse Lingard, revenit după împrumut la United. Dar mizează puternic pe veteranul jamaican Michail Antonio, 31 de ani. Antonio are 5 goluri, fiind imediat după Salah și Vardy, ambii cu câte 7, în topul tunarilor. Lângă el crește algerianul Mohamed Said Benrahma, 26 de ani, cu 3 goluri în campionat.

Managerul David Moyes, 58 de ani, care a eșuat la Everton, Manchester United sau la Real Sociedad, își dă măsura priceperii la West Ham. Echipa este sudată în timp, nume precum Noble, Lanzini, Yarmolenko, Soucek asigurând permanența la echipă. Explozia ar putea fi adusă de croatul Nikola Vlasic, adus de la ȚSKA Moscova.

KRC Genk

De 3 meciuri, belgienii iau apă în Belgia. Eșecuri cu Charleroi, 0-2, și cu Eupen, 2-3. Plus umilință acasă cu Dinamo Zagreb, 0-3, în Europea League. Sunt semne ale unei crize evidente. Nimic bun pentru gruparea de pe locul 6 din Belgia. Olandezul John Antonius van den Brom, 55 de ani, are experiențe la Utrecht, Alkmaar, Vitesse și ADO Den Haag, dar a trecut și pe la Anderlecht (2012-2014).

Genk are un marcator de elită, nigerianul Ebere Paul Onuachu. Africanul are 9 goluri în 11 etape de campionat, în care a lispit o dată.

Ponturi pariuri West Ham United vs Genk. Ebere Paul Onuachu, tunarul oaspeților

Ajutor primește de la belgianul Theo – Bongonda Mbul’Ofeko Batombo, 25 de ani. Are 4 goluri.

În lot mai sunt jamicanul Paintsil, japonezul Ito, norvegianul Thorstvedt, ungurul Nemeth, columbianul Cuesta, ecuadorianul Preciado, olandezul Eiting, elvețianul Toma, slovacul Hrosovsky, mexicanul Arteaga, spaniolul Sadick, americanul McKenzie.

Aflată pe locul 6, Genk dă multe goluri (21), dar și primește mult (17).

Ponturi pariuri West Ham United vs Genk -> cota 1,73 la Sportingbet că West Ham United va fi prima echipă care înscrie în prima repriză.

CITESTE SI

More in Europa League