Connect with us

Alegerea editorului

Formula 1 – Marele Premiu al Portugaliei 25.10.2020

Formula 1 - Marele Premiu al Portugaliei

Formula 1 – Marele Premiu al Portugaliei 25.10.2020

Formula 1 se intoarce in Portugalia dupa 24 de ani de absenta, ultima cursa fiind in 1996 si castigata de Jacques Villeneuve dupa ce l-a intrecut in Parabolica pe marele Michael Schumacher.

Cursa va avea loc la Portimao, cu incepere de la ora 15:00, in direct pe Digi 3, pe circuitul international Algarve, un circuit nou pentru Formula 1 care in trecut a fost folosit doar ca teren de antrenament pentru piloti. Construit in 2008, acesta a gazduit curse de juniori, iar unii din cei ce astazi piloteaza pentru marile echipe din Circuit au luat deja contact cu pista, cum ar fi: Daniel Ricciardo, Charles Leclerc si Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton este de neoprit. Este in pole-position in Marele Premiu al Portugaliei, dupa o batalie cu Bottas. De mentionat este faptul ca are 97 de pole-position-uri in carieria, inclusiv cel de astazi.

Cu o victorie astazi, Lewis Hamilton, devine pilotul de Formula 1 cu cele mai multe curse castigate: 92, precedentul record fiind detinut de Michael Shumacher: 91

Formula 1 – Marele Premiu al Portugaliei – Show total!

In antrenamente am avut parte de mai multe incidente neplacute, ceea ce a pus in pericol desfasurarea optima a programului stabilit de FIA. Masina lui Pierre Gasly, de la echipa Alpha Tauri, a luat foc si din fericire pilotul nu a avut probleme si a putut continua programul.

La ora inceperii cursei, vremea se anunta ploioasa, umiditatea fiind crescuta si sansele de precipitatii foarte mari. Acest lucru este de luat in calcul, avand in vedere ca in calificari, majoritatea pilotilor au optat pentru gume Soft, dar totul se poate schimba si cred ca vom avea parte de o cursa interesanta.

Prezentare vreme in marele premiu al Portugaliei

Lewis Hamilton va pleca din Pole Position, dupa ce a prins un extra tur in Q3 si l-a devansat pe coechipierul Valtteri Bottas. Bottas avea si el posibilitatea de a completa un ultim tur, insa a refuzat. Cei doi din echipa Mercedes AMG vor fi completati pe grila de Max Verstappen, locul 3.

Cele mai bune oferta pentru pronosticurile de astazi au fost gasite in oferta Betano. Trebuie sa stiti ca puteti incasa 50 RON fara depunere daca accesati link-ul de mai jos.

Formula 1 – Marele Premiu al Portugaliei – Incaseaza acum 50 RON fara depunere>>>

CITESTE SI

More in Alegerea editorului