Connect with us

Formula 1

Pariuri Formula 1 – Emilia Romagna – 24.04.2022

Pariuri Formula 1 - Imola - 24.04.2022 sursa foto: Marca

Pariuri Formula 1 – Emilia Romagna – 24.04.2022

A 4-a etapa din sezonul 2022 in Formula 1 se opreste la Imola pentru ceea ce se anunta o cursa palpitanta. Aceasta va incepe la ora 16:00, ora Romaniei si vom avea parte de 63 de tururi. Transmisiunea de la circuitul Emilia Romagna va fi asigurata de Digi Sport in format HD si 4K.

Cursa de Sprint a fost una cu totul neasteptata, desi parea destul de evident castigatorul. Charles Leclerc a condus in majoritatea timpului, doar ca in duelul cu Max Verstappen a iesit pierzator. Batavul a reusit sa castige cursa de Sprint, va porni de pe primul loc in Grand Prix si este favorit la castigarea cursei. Nu trebuie sa il scoatem din carti pe monegasc, avand in vedere parcursul de pana acum. Red Bull nu a aratat prea bine la capitolul monopost, de aceea cred ca Ferrari este superior.

Desi Red Bull are problemele legate de monopost, locotenentul lui Max Verstappen, Sergio Perez, are indeajuns de multa experienta incat sa-l surclaseze pe Sainz Jr. Ma astept ca mexicanul sa dea totul pentru puncte la Imola si sa prinda loc pe podium.

Pariuri Formula 1 – Emilia Romagna – 24.04.2022 – Revine McLaren?

Acest inceput de sezon a fost complet dezamagitor pentru constructorul britanic. Atat Lando Norris, cat si Daniel Ricciardo au obtinut locuri foarte modeste, fata de sezonul trecut. McLaren reusise sa devina o echipa care incomoda destul de mult granzii Mercedes si Red Bull. Totul s-a schimbat o data cu noul sezon, astfel incat acum ii regasim pe locul 4 in clasametnul constructorilor, cu 31 de puncte dupa 3 curse.

Cursa din Australia i-a ajutat, unde pilotii au obtinut un total de 18 puncte si au urcat in clasament. Atunci, ambii piloti au terminat pe locurile 5-6, in spatele Ferrari, Red Bull si Mercedes.

Acum, la Emilia Romagna, Lando Norris va incepe cursa de pe locul 5, iar australianul Daniel Ricciardo, va pleca de pe aceeasi linie cu el, de pe locul 6.

CITESTE SI

More in Formula 1