Connect with us

Formula 1

Pariuri Formula 1 – Italia – 11.09.2022

Pariuri Formula 1 - Italia - 11.09.2022 sursa foto: F1Lead

Marele Circ face a 16-a oprire in acest sezon, in Italia, pe Autodromo Nazionale Monza. Legendarul circuit aniverseaza 100 de ani de cand a fost construit, prilej pentru Ferrari sa castige cursa de casa. Charles Leclerc, pilotul Ferrari, va pleca din pole-position si poate repeta performanta din 2019, cand a castigat.

Recordul pe pista dateaza din 2004, stabilit de Rubens Barrichello, cu un timp de 1:21.046. Incepand cu ora 16:00, pe Digi Sport in format HD si 4K, vom vedea 53 de tururi pline de adrenalina. De urmarit intrarea in Variante del Rettifilo, avand in vedere ca acolo masinile franeaza de la 350km/h la 70km/h!

Campionul en-titre, Max Verstappen, are o penalizare de 5 locuri dupa ce au fost facute modificari pe monopost si va pleca de pe locul 7. Acelasi lucru se intampla si cu Perez, care va pleca de pe 13, Sainz care va pleca de pe 18 si Hamilton care va pleca de pe 19. Este un moment excelent pentru Leclerc, avand in vedere ca in spate il va avea doar pe Russell care ii va putea pune probleme.

Pariuri Formula 1 – Italia – 11.09.2022 – din studio pe circuit

Sambata se pregatea sa prefateze sesiunea de calificari, doar ca a fost trimis pe circuit de Williams. Este vorba de pilotul olandez, Nyck de Vries, ce ii va tine locul lui Alex Albon. De Vries, a mai pilotat, ca pilot de test si pentru Aston Martin si Mercedes. In prezent este semnat cu Mercedes AMG, drept pilot de rezerva. Acesta este campionul anului 2019 in Formula 2 si este un pilot de la care se asteapta rezultate bune in viitor. Pleaca de pe 8, de pe aceeasi linie cu Max Verstappen, insa va avea o misiune dificila de a ramane in zona de puncte pentru Williams.

Pariuri Formula 1 – Italia – 11.09.2022 – ce pariem?

Situatia pare complicata la prima vedere, cu toate penalizarile primite de pilotii importanti, astazi. Vom merge pe experienta, pe razbunare si pe prospetime. Cotele oferite de Betano pentru aceasta cursa sunt foarte bune, asadar recomand sa le jucati macar single, daca nu le puteti combina cu alte evenimente.

CITESTE SI

More in Formula 1