Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Pariuri Formula 1 – Marea Britanie – 03.07.2022

Pariuri Formula 1 - Marea Britanie - 03.07.2022 sursa foto: The SportsRush

A 10-a runda din Marele Circ revine pe legendarul circuit de la Silverstone. Legendar datorita faptului ca in sezonul inaugural de Formula 1, a fost unul dintre circuitele pe care pilotii au concurat in 1950. Desi a suferit multe modificari de-a lungul timpului, a pastrat viraje celebre, ce pot da batai de cap, chiar si celor mai buni piloti din lume. Vom vedea 52 de tururi, de 5.891km fiecare. Recordul pe circuit e stabilit in 2020 de Max Verstappen: 1:27.097. Cursa va fi LIVE pe Digi Sport, in format HD si 4K, de la ora 17:00.

Carlos Sainz Jr. a reusit sa faca cel mai bun timp in calificari si va pleca din pole-position. In Q3, ploaia s-a intetit, astfel ca piloti precum Russell s-au vazut in dificultate. Pe aceeasi linie cu Carlos Sainz Jr. va fi campionul en-titre, Max Verstappen. In spatele lor, colegii acestora, Leclerc pentru Ferrari si Sainz pentru Red Bull vor pleca de pe 3, respectiv 4.

Desi a fost o runda de calificari mai dificila, rezultatul final a fost cel ce s-a tot aratat pana in prezent. Ferrari si Red Bull isi disputa primele locuri, in timp ce Mercedes cauta sa se regaseasca dupa inceputul slab de sezon. Surprizele in aceasta sesiune s-au numit Zhou si Latifi. Cei doi au reusit sa ajunga in Q3 si vor pleca de pe pozitiile 9 si 10.

Pariuri Formula 1 – Marea Britanie – 03.07.2022 – ce pariem?

Vremea poate fi imprevizibila, desi acum, la ora cursei se anunta precipitatii minime. O ploaie neasteptata poate da peste cap strategia stabilita de toate echipele. Cel mai bun exemplu in acest caz, cursa de la Sochi din sezonul trecut. Atunci Lando Norris a pierdut cursa din cauza neintrarii la boxe.

Tinand cont de aceste detalii, vom miza pe experienta, iar Betano ne va oferi cele mai bune optiuni pentru cursa de la Silverstone.

  • Desi pleaca de pe 12, Valtteri Bottas are experienta necesara de a termina in puncte si chiar in fata rookie-ului, Zhou.
  • Pierre Gasly trebuie sa-si dovedeasca locul la Alpha Tauri si implicit calitatea de pilot cu experienta. Tsunoda e mai putin experimentat, iar cota de 2.25 mi se pare prea mare pentru o oportunitate si mai mare pentru francez.
  • Russell a fost Mr. Sunday in toate cursele de pana acum, reusind clasari in top 6, cursa dupa cursa. Joaca acasa, cum se spune in fotbal, asadar trebuie sa incante publicul.
  • Desi Sainz pleaca din pole, nu cred ca are maturitatea necesara de a conduce cursa pana la final. Cred ca Leclerc va profita de acest lucru.

CITESTE SI

More in Formula 1