Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Pariuri Formula 1 – MP al Australiei – 10.04.2022

Pariuri Formula 1 - MP al Australiei - 10.04.2022 sursa foto: Motorsport

Pariuri Formula 1 – MP al Australiei – 10.04.2022

Marele Circ se intoarce in Australia! Marele Premiu al Australiei se va desfasura pe 10 aprilie, incepand cu ora 8, ora Romaniei. Cursa va fi transmisa pe Digi Sport, in format HD si 4K. Albert Park, desi a suferit modificari, ramane un circuit legendar pentru Formula 1. Ultima data, castigator a fost Valtteri Bottas, pe vremea cand concura pentru Mercedes AMG, fiind completat pe podium de Lewis Hamilton si Max Verstappen. De data aceasta, Charles Leclerc va porni din pole-position in a 3-a etapa din acest sezon.

Ferrari continua sa surprinda placut suflarea motorsport prin monegascul Charles Leclerc care obtine al 2-lea pole-position din 3 posibile. Modificarile aduse in perioada de pauza par sa dea roade pentru constructorul italian, iar fanii deja viseaza la titlu, desi mai sunt multe etape de disputat. Colegul lui, Carlos Sainz, a obtinut o clasare mai modesta, locul 9, insa poate prinde un loc mai bun in cursa principala. Prima linie e completata de Max Verstappen, iar in urma celor doi, Perez si Norris vor oferi un duel pe cinste odata ce luminile rosii se vor stinge.

Pariuri Formula 1 – MP al Australiei – 10.04.2022 – McLaren inapoi in top?

McLaren a obtinut primele rezultate demne de Q3 in acest sezon, cu clasarea lui Norris pe locul 4 si a lui Ricciardo pe locul 7. Cel din urma va evolua in fata propriului public, australianul dorindu-si un rezultat cat mai bun in cursa de maine. Acesta a avut parte doar de ghinioane si curse slabe pana acum, dar totul se poate schimba.

Mercedes pare o echipa mediocra in aceasta jumatate de sezon, Hamilton si Russel impartind a 3-a linie de start, clasandu-se in Q3 pe 5, respectiv 6. Au toate sansele sa obtina un rezultat mai bun decat locul de start, avand in vedere ca Norris inca nu este indeajuns de stapan pe sine. Vom avea parte de o cursa foarte disputata, tocmai de aceea am pregatit mai multe pariuri pentru aceasta cursa.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului