Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Pariuri Formula 1 – MP al Azerbaijianului – 12.06.2022

Pariuri Formula 1 - MP al Azerbaijianului - 12.06.2022 sursa foto: RacingNews365

Pariuri Formula 1 – MP al Azerbaijianului – 12.06.2022

Formula 1 revine in atentia noastra cu a 8-a etapa ce se va disputa in Azerbaijan. Capitala Baku va fi gazda pentru cei 20 de piloti, pe un circuit stradal, unde in trecut evenimentele neplacute nu au lipsit. Vom avea parte de 51 de tururi pline de suspans. Recordul pe tur il detine Charles Leclerc si este setat in 2019. Tot monegascul va pleca din pole-position si astazi. Digi Sport va transmite cursa, incepand cu ora 14:00, in format HD si 4K.

Ferrari isi poate rascumpara greseala pe care a facut-o cu Leclerc la Monaco, dupa ce l-au chemat la boxe cand nu era absolut necesar, fapt pentru care a pierdut lupta cu Verstappen. Monegascul pleaca din pole, Ferrari are una din cele mai bune masini de pe circuit, alaturi de Red Bull, asadar exista premisele unei victorii.

Vom avea parte de un start foarte interesant, unde Leclerc, Perez, Verstappen si Sainz Jr. vor astepta primul viraj pentru a determina liderul cursei.

Mercedes se chinuie in continuare si asta se poate observa pe grila de start. Russell pleaca de pe 5, iar Hamilton de pe 7. Lewis Hamilton nu l-a intrecut deloc, in cursa, pana acum, pe Russell si nici nu pare ca o va face prea curand.

Pariuri Formula 1 – MP al Azerbaijianului – 12.06.2022 – Norris, singura speranta

McLaren a pierdut din stralucirea sezonului trecut. Norris se zbate sa termine in puncte, iar Ricciardo nu prinde Q3. Britanicul este singura speranta a McLaren-ului de a castiga puncte astazi. Acesta va trebui sa treaca de experimentatii Alonso si Vettel. Sezonul trecut, Norris termina cursa pe 5, iar Ricciardo pe 9.

More in Formula 1