Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Formula 1

Pariuri Formula 1 – MP al Braziliei 14.11.2021

Pariuri Formula 1 - MP al Braziliei 14.11.2021 sursa: Eurosport

Pariuri Formula 1 – MP al Braziliei 14.11.2021

Ne mai despart 4 etape de finalul sezonului de Formula 1 din acest an si totul este foarte strans. Max Verstappen conduce in clasament la o diferenta mica fata de Lewis Hamilton, dar azi lucrurile se pot schimba. De la 19:00, pe DigiSport 2 si Digisport 4K vom vedea duelul dintre cei doi pe legendara pista de la Interlagos.

S-au intamplat destul de multe evenimente in cursa de Sprint care a dat ordinea din cursa de astazi. Lewis Hamilton a plecat de pe ultimul loc, dupa ce oficialii FIA au descoperit nereguli la masina sa. Acesta, insa, a terminat pe locul 5 cursa de Sprint, insa nu va pleca de pe acelasi loc. Are o penalizare de 5 locuri, pentru ca a schimbat pachetul propulsor, astfel ca va pleca de pe 10. Nu va fi o misiune usoara sa ajunga pe podium, insa dupa ce am vazut ieri, nimic nu e imposibil pentru britanic.

La fel de bine s-a descurcat si Alonso, insa in sesiunea a 3-a de antrenamente, unde a fost cel mai rapid de pe pista. Desi la o varsta la care multi sunt in studio-uri si analizeaza cursele, Alonso inca mai are ceva de spus pentru Formula 1 si Alpine. A reusit clasari bune pentru echipa franceza si poate termina in puncte si azi. Ramane o chestiune de timp, avand in vedere ca astazi vom avea 71 de tururi.

Pariuri Formula 1 – MP al Braziliei 14.11.2021 – orice punct conteaza

Revenind la duelul dintre Hamilton si Verstappen, avand in vedere ca cei de la Mercedes au pierdut incet teren, s-au concentrat in a avea cel mai rapid tur. S-a intamplat cu Bottas si ma astept sa se intample si cu Hamilton. Astazi, Bottas va avea mai mult rolul de ‘cal de cursa lunga’. Cel mai probabil va trage de timp, pentru a-i oferi spatiu lui Hamilton sa ajunga sus. Pit stop-urile vor fi foarte importante, astfel incat nicio greseala nu este permisa, fiecare secunda contand pentru titlul mondial. Diferenta de doar 21 de puncte dintre Verstappen si Hamilton se poate modifica in orice clipa in aceste ultime 4 etape.

CITESTE SI

More in Formula 1