Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Pariuri Formula 1 – MP al Catalunyei – 22.05.2022

Pariuri Formula 1 - MP al Catalunyei - 22.05.2022 sursa foto: F1

A 6-a etapa de Formula 1 se muta in Spania, Barcelona fiind gazda marelui premiu al Catalunyei. Inaugurat in 1991, circuitul a devenit unul de traditie in Formula 1, iar cele 66 de tururi pe care le au de parcurs pilotii, ne vor tine cu sufletul la gura. Recordul pe circuit este detinut de Max Verstappen si este stabilit in 2021. Ultimele 5 Grand Prix-uri au fost castigate de Lewis Hamilton, insa situatia este cu totul diferita in acest an. Cursa va incepe la ora 16:00 si va fi transmisa in Romania de Digi Sport in format HD si 4K.

Charles Leclerc va pleca din pole-position, monegascul reusind sa obtina pole-ul back-to-back. Acesta a fost cel mai rapid in calificari, cu un timp de 1:18.750, cu +0.323 mai rapid, fata de Max Verstappen. Va fi un duel important pentru primul loc dupa primele viraje. Leclerc, Verstappen, Sainz si Russell vor avea prim plan-ul pentru prima pozitie, insa Leclerc are prima sansa. Colegul sau, Carlos Sainz, are sansa de a aduce puncte importante echipei. Cu o clasare pe podium, Ferrari se poate distanta in clasamentul constructorilor. Totul depinde de puterea de concentrare a spaniolului, avand in vedere ca ‘joaca acasa’ in aceasta dupa-amiaza.

Pariuri Formula 1 – MP al Catalunyei – 22.05.2022 – Termina McLaren in top 10?

Pilotii McLaren continua sa aiba evolutii oscilante in fiecare cursa. In Statele Unite, Ricciardo a terminat pe 13, iar Norris nu a terminat cursa. La Emilia Romagna, Norris a terminat pe podium, iar Ricciardo a terminat pe 18. Dintre cei doi, singurul constant pare Ricciardo, insa australianul promite o schimbare de atitudine. Are sansa de a termina in primii 10, sau chiar primii 6, daca va reusi sa treaca de Magnussen, Bottas si Hamilton. Misiunea mai grea, aparent, ar fi pentru Norris, care va fi nevoit sa treaca de Mick Schumacher si de coechipierul sau, pentru a fi sigur de puncte in Spania. Insa tanarul britanic nu a dezamagit atunci cand a fost mai mare nevoie de el.

More in Formula 1