Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Pariuri Formula 1 – MP al Monaco – 29.05.2022

Pariuri Formula 1 - MP al Monaco - 29.05.2022 sursa foto: Autosport

Runda cu numarul 7 din sezonul 2022 al Formula 1 se disputa in Principatul Monaco, Franta. Un circuit legendar, de 3.337km si 78 de tururi pline de suspans. Circuitul din Monaco este un circuit stradal, unde se pot atinge viteze de pana la 290 km/h si se depaseste foarte greu. De mentionat ca la Grand Prix-ul din 2003, niciun pilot nu a depasit in cursa. Grand Prix-ul din 2022 incepe la ora 16:00 si va fi difuzat pe Digi Sport.

Pole positionul a fost obtinut de cel ce cunoaste Monaco-ul ca in palma: Charles Leclerc. Monegascul nu este la prima isprava de acest gen, insa in trecut doar ghinioanele l-au facut sa nu se poata bucura la maxim de cursa de casa. Informatiile despre vreme arata ca peste Monaco se vor arata niste nori de ploaie, ceea ce va face dintr-o cursa simpla, una foarte complexa.

Prognoza vremii la circuitul din Monaco

Din prima linie, alaturi de Leclerc, va porni coechipierul sau de la Ferrari, Sainz Jr. In spatele lor se vor afla monoposturile Red Bull, cu Perez si Verstappen pe 3 si 4. Britanicii Norris si Russell vor completa a 3-a linie, iar alte 3 nume grele se vor afla in spatele acestora: Alonso, Hamilton si Vettel.

Pariuri Formula 1 – MP al Monaco – 29.05.2022 – Russell are prioritate?

George Russell l-a surclasat in fiecare etapa pe coechipierul sau, Lewis Hamilton si pare ca acest lucru se va tot intampla. Daca lucrurile erau neclare pana acum, Toto Wolff a facut lumina in aceasta saptamana. Austriacul, liderul echipei Mercedes AMG, a declarat ca nu-i va ordona lui Lewis Hamilton sa se dea la o parte, pentru a-i face loc lui Russell. A continuat, spunand ca, pana acum nu au existat ordine de acest gen in echipa. Tanarul britanic va avea viata grea la Mercedes, cat timp va fi coechipier cu Hamilton. Dar daca va dovedi pe asfalt ca este mai bun, lucrurile pot capata o alta turnura.

More in Formula 1