Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Formula 1

Pariuri Formula 1 – MP Miami – 08.05.2022

Pariuri Formula 1 - MP Miami - 08.05.2022 sursa foto: F1.com

Pariuri Formula 1 – MP Miami – 08.05.2022

Pentru primul sezon, orasul din Florida, Miami, gazduieste un Grand Prix de Formula 1. A 5-a etapa muta echipele in Statele Unite pe Miami International Autodrome, pentru 57 de tururi pe un circuit total nou. In premiera, Charles Leclerc a obtinut pole-position si va pleca alaturi de coechipierul sau, Carlos Sainz, din prima linie. Cursa va incepe la ora 22:30 si va fi transmisa de Digi Sport in format HD si 4K.

Ferrari a inceput cu dreptul acest nou sezon si continua sa surprinda placut fanii motorsportului de pretutindeni. 1-2-ul facut de Leclerc si Sainz este inca o dovada ca echipa italiana are planuri mari si nu se vor da batuti in acest sezon. Nici cei de la Red Bull nu sunt mai prejos, avand in vedere ultimul rezultat. Verstappen are o pozitie buna si il poate surprinde la startul cursei pe Leclerc, astfel incat batavul sa conduca cursa din primele viraje. Perez va fi acolo sa-l ajute pe Verstappen, mexicanul dovedindu-se un coechipier de nadejde de-a lungul vremii.

Hamilton s-a intors in top 10, insa nu acelasi lucru se poate spune despre Russell care va porni de pe 12. Sir Lewis il are in fata pe fostul coechipier, Bottas, care nu inceteaza din a surprinde si a arata ca este un pilot in adevaratul sens al cuvantului.

Pariuri Formula 1 – MP Miami – 08.05.2022 – ce pariem?

Verstappen nu se va da astazi la o parte de la niciun duel. De fiecare data, atat Leclerc cat si Verstappen ne-au aratat ca Formula 1 poate fi minunat de privit. Cu siguranta vom avea dueluri pe cinste de-a lungul cursei, insa la final consider ca Verstappen va trece primul linia de finish. Totodata, Perez va fi acolo sa ii ofere spatiul necesar si sa fie incomod pentru pilotii Ferrari.

Alonso si Alpine au nevoie de puncte in aceasta campanie, avand in vedere ca Ocon va porni de pe locul 20. Spaniolul a avut parte de ghinion in ultima cursa, dar lucrurile pot sta diferit astazi.

CITESTE SI

More in Formula 1