Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Formula 1

Pariuri Formula 1 – Singapore – 02.10.2022

Pariuri Formula 1 - Singapore - 02.10.2022 sursa foto: RacingNews365

Formula 1 se intoarce pentru ultimul asalt din acest sezon, dupa pauza de toamna. Lasa in spate taramul european si se muta in Asia pana la final de sezon. A 17-a etapa va fi disputata in Singapore, pe circuitul Marina Bay. Vom avea parte de 61 de tururi de circuit stradal, ceea ce inseamna spectacol total inca de la inceput. Cursa va fi transmisa de Digi Sport in format HD si 4K si va incepe la ora 15:00.

Marina Bay Circuit, este un circuit extrem de dificil pentru piloti, avand 23 de viraje, cu 3 zone DRS de viteza. Fiind circuit stradal si avand aceasta configuratie, pilotii pot pierde pana la 4 kg dupa cursa. Desi in calificari, a plouat, astazi sansele de ploaie s-au redus, astfel incat vom avea parte de asfalt uscat. Cu toate acestea, nu cred ca vom avea parte de o cursa lipsita de incidente.

Pariuri Formula 1 – Singapore – 02.10.2022 – Verstappen campion mondial din Singapore?

Calculele pentru a determina cand va deveni Max Verstappen campion mondial au inceput. Insa, avand in vedere configuratia grid-ului de astazi, sansele de a-l vedea campion mondial din Singapore sunt mici. Pentru a deveni campion mondial, Max trebuie sa termine primul, cu cel mai bun tur, iar Leclerc pe 8 sau mai jos si Perez pe 4 sau mai jos. Sunt prea multi factori la mijloc, asadar cel mai probabil, Max Verstappen va fi incoronat in Japonia.

Pariuri Formula 1 – Singapore – 02.10.2022 – ce pariem?

Am avut parte de surprize in sesiunea de calificari, cu Russell care nu a prins Q3, cu Verstappen care a fost oprit inainte de ultimul tur in forta si cu Hamilton care a ratat la 0.054 secunde, pole-ul. Cu toate acestea, cursa de astazi va fi un deliciu pentru fanii motorsport-ului.

  • Verstappen, desi va pleca de pe 8, este net superior in acest sezon si va trebui sa scape de primele viraje pentru a avea o sansa de a termina pe podium
  • Magnussen este cel mai in masura sa termine astazi in zona de puncte, avand in vedere experienta in plus pe care o are fata de pilotii din spatele lui (cu exceptia lui Vettel)

More in Formula 1