Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Formula 1

Pariuri Formula 1 Sprint – Emilia Romagna – 23.04.2022

Pariuri Formula 1 Sprint - Emilia Romagna - 23.04.2022 sursa foto: Top Car News Network

Pariuri Formula 1 Sprint – Emilia Romagna – 23.04.2022

Cursele de Sprint revin in Formula 1 si in acest sezon, iar prima cursa va avea loc in Italia, pe circuitul Emilia Romagna. Regulile s-au schimbat de sezonul trecut, dar le voi relua de la inceput:

  • Ordinea dupa finalul cursei de Sprint, va determina grila de start pentru cursa de duminica
  • Pilotii nu sunt obligati sa faca cel putin un pit-stop de-a lungul cursei de Sprint
  • Primii 8 piloti vor primi puncte, de la 8 la 1, in ordine descrescatoare pe grila
  • Pilotul ce castiga cursa de Sprint, pleaca de pe prima pozitie in cursa de duminica

In acest sezon, cursele de Sprint vor valora mai mult, iar asta inseamna ca pilotii vor trebui sa le acorde o mai mare importanta. Max Verstappen va pleca primul in cursa de Sprint, dupa ce a obtinut cel mai bun timp in calificari. El va fi urmat de Charles Leclerc, monegascul ce a uimit universul motorsport cu startul aproape de perfectiune, pe care l-a avut in acest sezon. In mod normal, masina Ferrari ar trebui sa fie pusa in valoare de Charles, iar acesta sa castige cursa de Sprint.

Marea surpriza este Kevin Magnussen, pilotul Haas, nefiind la prima isprava de genul acesta. El va pleca din a 2-a linie, de pe locul 4 si poate obtine puncte foarte importante pentru echipa americana. Insa va avea un duel foarte tare cu Fernando Alonso, veteranul fiind in spatele lui. Alpine si implicit spaniolul, au nevoie de puncte pentru a redresa din inceputul modest de sezon in F1.

La capitolul dezamagiri ii avem pe cei doi piloti Mercedes, Lewis Hamilton si George Russell. Acestia vor porni de pe 13, respectiv 11 cursa de Sprint, dupa ce masinile lor nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor de pana acum. Cei doi britanici spera in clasari cat mai bune pentru cursa de duminica.

CITESTE SI

More in Formula 1