Connect with us

Formula 1

Ponturi Formula 1 – MP al Portugaliei 02.05.2021

Ponturi Formula 1 - MP al Portugaliei 02.05.2021

Ponturi Formula 1 – MP al Portugaliei 02.05.2021

Marele Circ se intoarce si se grupeaza in Portugalia, pe circuitul de la Portimao, incepand cu ora 17:00 ora Romaniei. Am avut parte de o runda de calificari foarte interesanta, iar cursa nu va fi mai prejos. Cursa poate fi vizionata pe Digi Sport 3 HD, dar si in 4K.

Valtteri Bottas i-a luat fata lui Lewis Hamilton si l-a facut pe acesta sa mai astepte cel de-al 100-lea pole-position din cariera. Chiar si asa, Mercedes AMG ocupa primele 2 locuri si implicit prima linie de la start. Max Verstappen si Sergio Perez de la Red Bull ocupa cealalta linie de la start. Olandezul va urmari o clasare cat mai buna, ca sa ramana in zona lui Lewis Hamilton.

Fostul pilot Red Bull si Ferrari, Sebastian Vettel, a intrerupt seria de 15 calificari in care nu a ajuns in Q3. S-a clasat pe locul 10, insa poate spera la puncte pentru Aston Martin. Colegul sau, Lance Stroll, s-a clasat pe 17 in calificari si are o misiune imposibila pana in zona punctelor.

Daca Lance Stroll are o misiune imposibila, din cauza lipsei de experienta, nu se poate spune la fel despre Daniel Ricciardo. Pilotul McLaren F1 a avut o sesiune de calificari dezastruoasa, dar va cauta ‘razbunarea’ in cursa. Acesta trebuie sa treaca de cei 6 piloti pe care ii are in fata, pentru a ajunge in zona de puncte. A demonstrat de multe ori ca este capabil sa produca surprize placute pentru echipa, iar astazi nu este o exceptie.

Ponturi Formula 1 – MP al Portugaliei 02.05.2021 – ce pariem?

M-am concentrat mai mult asupra McLaren F1 si asupra lui Ricciardo, pentru ca am incredere ca astazi va face o cursa foarte buna. Chiar daca nu am mentionat nimic mai sus, pilotii Alfa Romeo sunt destul de prudenti in cursele lor. Cred ca ambele masini pot termina cursa fara probleme.

Ponturile au fost plasate la Betano, unde aveti un bonus de 100% pana la 500 RON pentru prima depunere!

CITESTE SI

More in Formula 1