Connect with us

Formula 1

Ponturi Formula 1 – MP al Turciei 10.10.2021

Ponturi Formula 1 – MP al Turciei 10.10.2021

Runda cu numărul 16 din Formula 1 se desfășoară in Turcia, pe circuitul Istanbul Citypark. Un circuit destul de rapid pentru piloți, cu acel viraj 8 cu apex multiplu și viteze foarte mari. Cursa va avea 58 de tururi și are o lungime de 5.338km, iar pole-position-ul este ocupat de Valtteri Bottas. Cursa poate fi vizionata pe DigiSport 2, in HD, dar și in 4K.

Penalizările tactice au apărut in aceasta etapa, cu Hamilton pornind de pe 11, iar Sainz Jr. de pe ultimul loc. Spaniolul l-a încurcat pe Ricciardo, conștient fiind de lupta dintre cele doua echipe. Australianul nu a prins Q2 și va pleca de pe locul 15.

Prezenta lui Pierre Gasly in primii 6 piloți poate fi de bun augur pentru el, ca moral. Acesta nu a avut parte de rezultate foarte bune in ultima perioada, iar aceasta clasare îl poate ajuta. Celălalt francez, Esteban Ocon, încă nu poate ieși din pasa proasta, însă colegul lui, Alonso, tine steagul sus. Alpine trăiește datorită experienței spaniolului și va fi o nuca tare pentru Hamilton astăzi.

Britanicul de la Mercedes va avea multă treaba azi, însă sunt convins ca poate atinge podiumul. Verstappen, de cealaltă parte, va trebui sa treacă de Bottas destul de repede dacă isi dorește o cursa ușoară. Olandezul are nevoie de victorie in Turcia, pentru a putea trece peste Hamilton in clasamentul general.

Voi miza pe 3 piloți astăzi, având in vedere evoluțiile lor din ultimele etape. Cotele oferite astăzi vin de la Sportingbet, acolo unde puteți beneficia de un Bonus de pana la 250RON la fiecare cont nou deschis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Formula 1