Connect with us

Formula 1

Ponturi Formula 1 – MP al Ungariei 01.08.2021

Formula 1 - MP al Frantei 20.06.2021

Ponturi Formula 1 – MP al Ungariei 01.08.2021

Runda cu numărul 11 din Formula 1 se desfășoară in Ungaria, pe circuitul Hungaroring. Un circuit destul de rapid pentru piloți, aceștia înregistrând in jur de 1 minut și 15 secunde pe tură. Cursa va avea 70 de tururi și are o lungime de 4.381km, iar pole-position-ul este ocupat de Lewis Hamilton. Cursa poate fi vizionata de la ora 16:00 pe DigiSport 1, in HD, dar și in 4K.

In calificări, lucrurile au mers destul de normal, având in vedere primii 10 piloți clasați pentru cursa principala. Singurul ghinionist notabil a fost Carlos Sainz Jr., care a avut parte de un accident in Q2. Acesta a pierdut controlul mașinii și va începe cursa de pe locul 15. Spaniolul va trage destul de tare ca sa termine in puncte și sa se ridice in clasament.

Daniel Ricciardo, pilotul celor de la McLaren va începe de pe 11 si se preconizează sa îl vedem in primii 6. Acesta, alături de colegul sau Lando Norris, au terminat constant in Top 10 in acest sezon de Formula 1. Este singura echipa ce a reușit aceasta performanța, ceea ce evidențiază un management bun făcut de Zak Brown.

Epopeea dintre Verstappen si Hamilton e departe de a se fi terminat. După ce la Silverstone, cei doi au avut un incident, ce l-a scos din cursa pe olandez, britanicul e aproape sa îl întreacă in clasament. Verstappen nu trebuie sa termine mai jos de locul 2 pentru a se menține pe prima poziție in clasamentul piloților.

Voi miza pe 3 piloți astăzi, având in vedere evoluțiile lor din ultimele etape. Cotele oferite astăzi vin de la Betano, acolo unde puteți beneficia de un Bonus de pana la 500 RON la fiecare cont nou deschis.

INCASEZI ACUM 50 RON FARA DEPUNERE & PROFITA DE MP AL UNGARIEI>>>

CITESTE SI

More in Formula 1