Connect with us

Formula 1

Ponturi pariuri Formula 1 Silverstone – 18.07.2021

Ponturi pariuri Formula 1 Silverstone - 18.07.2021

Ponturi pariuri Formula 1 Silverstone – 18.07.2021

Formula 1 s-a intors cu premiere si cred ca vom avea parte de multe surprize si astazi. Marele premiu al Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone, va incepe de la ora 17:00. Cursa va fi transmisa integral pe Digi Sport in format HD si 4K.

Sambata am avut parte de prima cursa de sprint din istoria Formula 1, fiind castigata de olandezul Max Verstappen. Pilotul Red Bull a plecat de pe pozitia a 2-a, dar a avut o viteza de reactie incredibila, ce l-a ajutat sa il intreaca pe Lewis Hamilton. De 0.026s a avut nevoie olandezul pentru a accelera dupa ce luminile s-au stins pe pista.

Cursa de sprint a fost cea care a decis ordinea de pe grila de start de astazi, asta dupa ce calificarile de vineri au decis ordinea in sprint. Ferrari incepe sa devina constanta in a avea ambii piloti in top 10, cu Charles Leclerc mai avansat fata de Carlos Sainz Jr. Monegascul va pleca de pe 4 astazi, in timp ce coechipierul sau iberic, va pleca de pe pozitia a 10-a.

Din pacate pentru George Russell, desi a terminat pe 9 cursa de sprint, a fost devansat 3 pozitii, pana pe 12. Acest lucru s-a intamplat din cauza unei sicanari petrecute cu Sainz Jr., victorios iesind pilotul Ferrari.

Ponturi pariuri Formula 1 Silverstone – 18.07.2021 – se mentine Vettel?

Sebastien Vettel a terminat cursa de sprint pe 8 si va avea o misiune destul de dificila de a obtine puncte. Din spate vor veni Ocon, Sainz, Gasly si chiar Perez. Mexicanul a derapat ieri in cursa de sprint si a avut probleme cu masina spre final. Va pleca de pe ultimul loc, iar bookmakerii il vad terminand in puncte.

Revenind la Vettel, germanul a ajutat Aston Martin sezonul asta, punctand in 3 din cele 9 etape de pana acum, avand si un podium la Baku.

Betano ne ofera o cota destul de buna pentru ca germanul sa termine in puncte astazi, dar si pentru ca Max Verstappen sa castige cursa de la Silverstone.

 

CITESTE SI

More in Formula 1