Connect with us

Formula 1

Tot ce trebuie sa stii despre cursa de la Melbourne din noul sezon de Formula 1 – 16.03.2019

Formula 1

Tot ce trebuie sa stii despre cursa de la Melbourne din noul sezon de Formula 1 – 16.03.2019

S-a dat startul oficial noului sezon din „Marele Circ”! In dimineata aceasta, a avut loc prima sesiune de calificari a anului, una adjudecata fara drept de apel de „Sagetiile Argintii” de la Mercedes. Acestia au inceput anul exact asa cum l-au terminat pe cel proaspat incheiat, intr-o maniera dominanta. Colegii mei au realizat un articol introductiv pentru noul sezon din Formula 1, pe care va invit sa-l cititi aici.

Formula 1

Hamilton sparge record dupa record

Formula 1

Risc ridicat de Safety Car in cursa

  • Cu noile aripi fata, virajul 1 de la Melbourne s-ar putea sa produca un nou incident serios, la fel ca anul trecut. S-a vazut in calificari in Q1, ca in ritm de cursa, diferenta dintre locurile 1 si 18 a fost de doar o singura secunda.
  • Cu astfel de diferente infime intre echipe anul acesta si cu dorinte de afirmare ale noilor-veniti in „Marele Circ”, ma astept sa avem parte de ceva actiune intre piloti. Cu noile reguli de anul acesta, depasirile ar trebui sa fie in teorie mai facile.

Formula 1 Daniel Ricciardo este favoritul publicului

  • „The Honey Badger”, asa cum este supranumit pilotul australian, va concura maine in fata proprilor fani, iar acesta a declarat ca asteptarile sale de la cursa sunt „sa se distreze” si sa „depaseasca cat mai multe masini pentru a oferi spectacolul pe care fanii il merita”.
  • In calificari, Ricci nu a reusit cea mai buna performanta a sa la Albert Park si probabil mai are nevoie de destul timp sa se acomodeze cu noua sa echipa, Renault. Chiar si asa, el va pleca de pe pozitia a 12-a, una relativ avantajoasa, deoarece nu are nicio restrictie in privinta pneurilor la start. Punctele sunt clar in vizorul australianului care anul trecut tintea o victorie in Australia alaturi de Red Bull.

Formula 1

Urmatoarea cursa

  • Cum calendarul de anul acesta din Formula 1 include 21 de curse, vom avea parte de foarte multe weekend-uri spectaculoase in „Marele Circ”. Urmatoarea intalnire cu Lewis Hamilton, Sebastian Vettel & co. va fi in weekend-ul 29-31 martie, atunci cand in Bahrain, toti vor incerca sa scoata cei mai buni timpi pe lungile linii drepte de pe Bahrain International Circuit.

More in Formula 1