Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri FK Bodo/Glimt vs Sarpsborg 08 – Eliteserien

Ponturi pariuri FK Bodo/Glimt vs Sarpsborg 08

Ponturi pariuri FK Bodo/Glimt vs Sarpsborg 08. Meciul se joacă duminică, 17 octombrie, de la ora 18.00. Este etapa a 22-a dintr-un total de 30. Are loc într-o Norvegie devastată de atentatul de miercuri seară al unui danez de 37 de ani, trecut la islamism, care cu un arc și câteva săgeți a omorât mai multe persoane.

În România, agențiile de pariuri dau certă victoria gazdelor, care sunt lideri în Norvegia și trag tare să câștige titlul. Campionatul Norvegiei este unul deschis, cu medie ridicată de goluri, spre deosebire de cel al Rusiei, de exemplu, astfel că nu este de neglijat pontul că ambele formații vor marca.

FK Bodo/Glimt

Kjetil Knutsen, 53 de ani, este la cârma echipei din noiembrie 2017. Lotul este unul cosmopolit. Are un nigerian de 20 de ani, Boniface, un brazilian de 23 de ani, Pernambuco și un ghanez de 27 de ani, Koomson.  De asemenea, islandezul Sampsted evoluează în defensivă. Portarii sunt străini: rusul Haikin și olandezul Smits. Mijlocul beneficiază de experiența finlandezului Kait, testat o vreme și de Fulham.

Acasă, Bodo este redutabilă și în Europa. Le-a administat un 3-1 celor de la Zoria Luhansk (Ucraina). Apoi, o remiză în Bulgaria, 0-0 cu ȚSKA Sofia.

Bodo gândește meciurile doar la victorie. Locul 2, Molde, este la doar 3 puncte în spate (are același golaveraj, +25, după 21 de runde consumate).

Sarpsborg 08

Dacă Bodo nu ia în calcul decât victoria, oaspeții ar mulțumi cu plecăciuni până la pământ pentru un punct. Ultimul meci direct cu Bodo în calitate de gazde a înseamnat victoria cu 2-1. Scorul preferat între cele două echipe este 1-1, înregistrat în două dintre ultimele 5 meciuri. Așadar, chef de goluri pentru ambele.

Sarpsborg este codașă în Eliteserien. Locul 12, dar păzită de fiorii reci ai retrogradării. Ultimele două clasate merg în liga a doua, iar locul 14 susține baraj. Între locurile 12 și 14 sunt 5 puncte diferență. Și mai sunt 9 etape de jucat.

Sarpsborg nu iubește remizele. Ultimele două răsar abia în iulie. A fost 1-1 cu Mjondalen IF și 2-2 chiar cu Bodo. Ambele pe teren prorpiu. De atunci, fie că a fost vorba despre Cupă, fie despre campionat, doar înfrângeri și victorii.

Sarpsborg are un antrenor cu experiență, Lars Roar Bohinen, adus în iunie 2021. Vedeta este Mustafa Abdellaoue, 33 de ani.  N-a ajutat însă prea mult echipa. Trecut pe la Stromsgoset, Aalesund, Odense, Tromso Valerenga sau FC Copenhaga, atacantul n-are niciun meci bifat în 2021, având probleme medicale. „Mos” este fratele mai mic al internaționalului norvegian Mohammed Abdellaoue.

Ponturi pariuri FK Bodo/Glimt vs Sarpsborg 08 – Eliteserien -> cota 1,68 la Unibet că ambele vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate