Connect with us

Alte campionate

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia – Cupa Africii pe Natiuni

Runda cu numarul 3 din faza grupelor de la Cupa Africii pe Natiuni le aduce fata in fata pe Burkina Faso si Etiopia. Partide se va disputa luni, 17 ianuarie 2022, incepand cu ora 18:00, pe Stade Kouekong.

Burkinabezii sunt cotati cu prima sansa inaintea acestui duel, iar cei de la Betano ne ofera o cota de 1.72 pentru victoria acestora. Un prim triumf al oaspetilor la aceasta competitie ne-ar aduce un profit 5.7 ori mai mare. O cota interesanta avem la goluri, acolo unde pentru a vedea „peste 1.5” avem 1.55.

Prezentare cote Betano – Burkina Faso vs Etiopia

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia

Burkina Faso

Trupa lui Moumouni Dagano a reusit o victorie extrem de importanta in runda cu numarul 2 de la Cupa Africii pe Natiuni in fata celor de la Capul Verde, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Hassane Bande in minutul 39 al partidei. A fost al saptelea meci din ultimele 11 oficiale in care nu au primit gol.

Se afla pe pozitia secunda in grupa A, insa se afla la egalitate de puncte cu formatia pe care a invins-o in etapa precedenta. Doar un succes le-ar asigura calificarea 100% din faza grupelor, iar cu un rezultat de egalitate ar avea nevoie ca cei de la Capul Verde sa nu castige.

A cadrat pe poarta 10 suturi in primele doua jocuri si se afla in top 5 la acest capitol.

Echipa probabila: Koffi; E.Tapsoba, Yago, Dayo, Kabore; Toure, Guira, Sangare; A.Tapsoba, Bayala, Bande

Etiopia

Elevii lui Wubetu Abate sunt ca si iesiti din cursa calificarii dupa ce in primele doua jocuri nu au reusit sa acumuleze nici macar un punct. Este nationala care a primit cele mai multe goluri in cometitie pana in acest moment, cu 5 goluri primite.

Meciul precedent l-au pierdut in fata tarii gazda, Camerun pe care l-au pierdut de o maniera categorica, scor 4-1, desi au deschis scorul in minutul 5 prin Dwa Hotessa.

Tara pozitionata in Estul Africii nu a mai castigat un meci oficial din 7 septembrie 2021. In acest interval de timp au mai jucat 6 partide din care au pierdut 4.

Echipa probabila: Shanko; Yusef, Tamene, Debebe, Hamid; Yohannes, Alemu, Dagnachew; Nesir, Hotessa, Gebremichael

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia

Voi merge pe mana gazdelor in acest duel, tinand cont ca Etiopia mai are sanse doar teoretice de calificare, iar forma pe care au aratat-o pana acum nu imi da impresia ca vor reusi mare lucru astazi. Burkina Faso a aratat un joc solid in ambele jocuri si nu cred ca vor merge la victorie pentru a fi siguri ca vor merge mai departe in competitie.

Ponturi Burkina Faso vs Etiopia – Cupa Africii pe Natiuni – 1 Solist –> Cota 1.72

CITESTE SI

More in Alte campionate