Connect with us

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Aves – Chaves – Primeira Liga – 17.03.2019

Duminica 17.03.2019, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Aves – Chaves, din cadrul rundei a 26-a a primei ligi din Portugalia.

Aves ocupa pozitia a 14-a a clasamentului primei ligi din Portugalia, echipa reusind sa adune 12 puncte dupa 25 de etape. Africanul M. Balde este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 6 goluri marcate pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 5 puncte obtinute in precedentele 4 etape. Dupa o infrangere cu Benfica pe teren propriu (scor 0-3) si o remiza cu Portimonense in deplasare, Aves a trumfat pe teren propriu, 2-0 contra celor de la Boavista. Etapa trecuta, pentru Aves a urmat o noua remiza, 0-0 pe terenul celor de la Santa Clara. Antrenorul gazdelor nu se poate baza astazi pe brazilianul R. Defendi, acesta fiind accidentat.

De partea cealalta, Chaves se claseaza in acest moment pe pozitia a 17-a a clasamentului din Primeira Liga, cu cele 21 de puncte acumulate in 25 de partide de campionat. G. Ghazaryan este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 3 ori pana in acest moment. Oaspetii se afla intr-o forma destul de slaba, fiind fara victorie inregistrata in ultimele 5 etape. Dupa o infrangere cu 4-0 in deplasarea de la Benfica, pentru Chaves au urmat 2 remize consecutive: 0-0 pe teren propriu cu Santa Clara si 1-1 tot pe teren propriu, in fata celor de la Rio Ave. Platiny, Ricardo si J. Teixeira nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Acest duel pune fata in fata doua dintre cele mai modeste echipe din Primeira Liga. Cele doua sunt inconstante in evolutii, asadar e destul de dificil de prezis o invingatoare in aceasta dupa-amiaza. Ma astept la o partida modesta, lipsita de prea mult spectacol, tinand cont de faptul ca cele doua nu impresioneaza in compartimentul ofensiv. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.50 oferita de cei de la Unibet.

More in Alte campionate